ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.8.2015 | 13:10

Πραγματικα θα ηθελα μια απαντηση παρακαλω

Με πηρε τηλεφωνο και μου ελεγε οτι δεν αισθανεται πλεον οπως παλια και κατι ασυναρτησιες τυπου : δεν κανεις πραγματα για μενα εισαι αχαριστη....Με ειχε στησει στο τοιχο 2 ωρες και μου ελεγε ποσο αχρηστη ημουν... και στο τελος δεν αντεξα απο τα δακρυα και του ειπα δεν θελω να σε ξερω και το εκλεισα....Μετα απο μια μερα....ΜΙΑ ΜΕΡΑ μονοεβαλε φωτο προφιλ με μια κοπελα που καπως την φιλουσε στο στομα.Την αλλαξε μονο στο viber ενω στο φβ κρατησε το οτι το εχουμε σε σχεση και τις φωτογραφιες μας..Αρχικα νομιζα οτι ημουν εγω (σε τετοιο ροζ συννεφακι ζω) αλλα μετα αντικρυσα κατι που δεν μου αρεσε....με ειχε αντικαταστησει και μαλιστα πολυ γρηγορα....Ειναι αστειο να σας ρωτησω αν αυτο το εκανε για να ζηλεψω....γιατι μπορεις να κανεις καποιον να ζηλεψει με πιο σεμνο τροπο και οχι να την φιλας....Αισθανομαι τοσο προδωμενη.....εσεις τι πιστευετε?
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ νομίζω ότι πρώτα σε αντικατέστησε και μετά σε έδιωξε, γι' αυτό σου έλεγε όλα όσα είπε για δύο ώρες, διότι η αλήθεια είναι ότι ήδη είχε βρει την αντικαταστάτρια ενώ εσύ δεν είχες κάνει ο,τιδήποτε. Ξέχνα τον, ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, μα δεν αξίζει, καλή τύχη στον επόμενο και εύχομαι να σου φερθεί προπάντων ανθρώπινα.
Scroll to top icon