Θεοδωράκης κατά Τσίπρα: Παίζει με τα νεύρα όλων!

Θεοδωράκης κατά Τσίπρα: Παίζει με τα νεύρα όλων! Facebook Twitter
1

Nέα επίθεση δέχτηκε από το Ποτάμι απόψε ο πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρας. "Παίζει με τα νεύρα όλων"σχολίασε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης, σε δηλώσεις που έκανε από την Παλαιοχώρα Χανίων.


«Ο Πρωθυπουργός ακολουθεί έναv παρωχημένο, παλαιοκομματικό θα έλεγα, τρόπο διακυβέρνησης: Μην αποφασίζεις τίποτα πριν φτάσουν τα πράγματα στο απόλυτο αδιέξοδο» ανέφερε απόψε ο κ. Θεοδωράκης.


όπως τόνισε το ίδιο έκανε με τη διαπραγμάτευση, το ίδιο με το μεταναστευτικό, το ίδιο και με την ψήφο εμπιστοσύνης ή τις πρόωρες εκλογές.


«Ο κ. Τσίπρας παίζει με τα νεύρα όλων και κυρίως με τα νεύρα αυτών που παράγουν και δημιουργούν και αυτών που θέλουν να επιστρέψουν στις δουλειές τους, που έχουν κηρύξει στάση εργασιών» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.


«Όλοι σήμερα λένε ας γίνει κάτι επιτέλους, ας τελειώνει η αβεβαιότητα. Έτσι όταν κάποια στιγμή ο Πρωθυπουργός αποφασίσει, τότε όλοι αυτοί θα πουν δεν είναι η σωστή απόφαση αλλά ας τελειώνουμε» καταλήγει ο κ. Θεοδωράκης.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια