ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2015 | 15:21

ποσο αναισθητοι ειναι μερικοι ανθρωποι

Αντι να γυρισει μια μερα νωριτερα απο τις διακοπες με τους φιλους του για να γιορτασουμε επετειο ενος χρονου, με εκλασε κανονικα...Νιωθω χαλια...
9
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω είσαι λίγο υπερβολική. Λογικά θα είχε κλείσει εξαρχής ξενοδοχεία, εισιτήρια κτλ. και θα ήξερες κι εσύ ποιες μέρες θα λείπει. Αφού δεν ήσουν σύμφωνη με τις ημερομηνίες θα έπρεπε να το είχες εκφράσει εξαρχής πριν τα κλείσει και να μην περιμένεις απλά να γυρίσει πιο νωρίς.. Αντί να χαλιέσαι γιατί δεν τη γιορτάζεται την επομένη, μία μέρα είναι.
Το συζήτησε και συμφώνησε για να μην τον πρήζεις τον άνθρωπο τι δεν καταλαβαίνεις ? Άνθρωπος που σέβεται τους φίλους του δεν τους κρεμάει για μια επέτειο,σύνελθε λίγο γιατί νομίζω δεν έχεις καταλάβεις τι είναι η ανδρική φιλία,είναι κάστρο.
Κοίτα αν το είχατε συζητήσει και σου είχε πει ότι θα γυρίσει και τελικά δεν το έκανε χωρίς κάποιον προφανή λόγο (πχ να μην βρίσκει εισιτήρια κτλ). Τότε πιστεύω ότι έχεις δίκιο που τσαντίζεσαι. Έτσι όπως την έγραψες την εξ μου δημιούργησες την εντύπωση ότι περίμενες από μόνος του να γυρίσει χωρίς να έχει ειπωθεί κάτι.
Με πειραξαν 2 πραγματα: οτι ελεγε ψεματα επι ενα μηνα οτι θα γυρισει νωριτερα και οτι στις 3 βδομαδες διακοπων μια μερα δεν ειναι κ τοσο σπουδαια..η εστω ας μου ελεγε σε παρακαλω να γιορτασουμε αλλη μερα γιατι δεν θελω να φυγω πριν απο τους φιλους μου. Το χειριστηκε τελειως λαθος το ολο θεμα, ακουγομαι υπερβολικη αλλα δεν νομιζω οτι ειμαι..
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι κι εγώ θα τσαντιζόμουν αν ένοιωθα ότι με δούλευε για να μου το φέρει σιγά σιγά. Πιστεύω ότι καλόν είναι να μιλήσετε με όμορφο τρόπο για τους λόγους που το έκανε. Το ότι ήταν τώρα η επέτειος γι' εμένα δεν θα είχε και πολύ σημασία. Σημασία θα είχε να κατανοήσω ποια συμπεριφορά δικιά μου τον ανάγκασαν να μπει σε αυτή τη διαδικασία έτσι ώστε παρόμοια περιστατικά να αποφευχθούν στο μέλλον. Για παράδειγμα μπορεί εσύ να ήσουν πολύ πιεστική για το όλο θέμα και να μην ήσουν καθόλου δεκτική να το γιορτάσετε την επομένη, μπορεί πράγματι να το πίστευε ότι θα γυρίσει αλλά μετά να άλλαξε γνώμη κτλ. Ό,τι και να είναι πιστεύω καλόν είναι να το συζητήσετε και να μην επικεντρωθείς στην επέτειο τόσο πολύ.
Μια διευκρινηση απο τη συνταξασα..πηγε 2 βδομαδες διακοπες με φιλους και 1 μαζι μου. Και ηταν τοσο σπουδαιο να γυρισει μια μερα νωριτερα για να ειμαστε μαζι στην επετειο? κλεινουμε ενα χρονο. απορω κιολας που το βρισκετε φυσιολογικο ενω πολλοι ετοιμαζουν εκπληξεις, ρομαντικες βραδιες κλπ στις επετειους..
Θεωρώ πως είναι κάπωςαλλοπρόσαλλο να "νιώθεις χάλια" και να χαρακτηρίζεις αναίσθητο ένα άτομο μόνο και μόνο επειδή έλειπε για διακοπές στην επέτειο σας.Ο άνθρωπος και το ενδιαφέρον που δείχνει φαίνεται έμπρακτα και καθημερινώς,όχι μόνο σε εορταστικές ημέρες.Εξάλλου πόσα ζευγάρια υπάρχουν εκεί έξω που δείχνουν πόσο αγαπημένοι είναι στην επέτειο τους ή προβάλλουν τον δήθεν απαράμιλλο έρωτα τους είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε στο κοινωνικό του περιβάλλον ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ουσιώδης επικοινωνία!Μην κρίνετε τόσο αυστηρά τους ανθρώπους! :)
Scroll to top icon