ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2015 | 17:10

Α(ΝΑ)ΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

Ειμαι ειδικευομενος σε επαρχιακο νοσοκομειο,αποφοιτος της ιατρικης ΑΠΘ,με 6,5 χρονια σπουδων και αλλα 2 ειδικοτητας,8 ωρες την μερα ωραριο και 7 24ωρες εφημεριες τον.μηνα (με μολις 2 ευρω/ωρα αμοιβη) και μολις ανακαλυψα οτι οι καθαριστριες του υπουργειου οικονομικων με 6ωρη συμβαση πληρωνονται πιο πολυ.Μονο θλιψη και οργη για αυτην την χωρα...Τιποτα αλλο
4
 
 
 
 
σχόλια
Ενταξει πες εσυ τωρα οτι εισαι γιατρος σωζεις ανθρωπους. Εριξες διαβασα και καλα κανεις και παραπονιεσαι! Αυτοι που δουλευουν οικοδομη δηλαδη τι να πουν? Επειδη δεν εχουν πτυχια δηλαδη πρεπει να πληρωνονται 30 ευρω μεροκαματο? Ενσημα ουτε λογος ετσι! 10-12 ωρες μπορει και παραπανω μεσα στη ζεστη-κρυο , μεσα στη σκονη με κινδυνο της ζωης σου και χερια ολο ουλες λες και βγηκες απο ταινια. Και εχω τα πιτσιρικια να λενε οτι δε τους φτανει που βγαζουν 15 ευρω τιπς για να κουβαλανε δισκους. Ο αλλος καθετε σε καρεκλα και βγαζει 2 χιλιαρικα το μηνα. Πολυ ωραια αφου διαβασε και εφτασε εκει ολα καλα. Θα πρεπε να υπαρχει και αντιστοιχη πληρωμη ομως για καποιον που κουραζετε παραπανω.
Φίλε μου πάνω στην οργή σου πέφτεις στην ίδια παγίδα που πέφτουν οι περισσότεροι Έλληνες τελευταία! Αυτός είναι ο διχασμός που γεννήθηκε και τον θρέφουμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε!Δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί το ότι η καθαρίστρια παίρνει περισσότερα από σένα! Δηλαδή άμα η καθαρίστρια έπαιρνε 1 ευρώ την ώρα θα ήσουν ήρεμος; Όλα θα ήταν δίκαια;Θα έπρεπε να σε απασχολεί το ότι 2 ευρώ την ώρα δεν είναι μισθός,αλλά κοροιδία,κι όχι να ΄συγκρίνεσαι με τις καθαρίστριες. Το ότι εσύ έχεις ξενυχτήσει πάνω στο αντικείμενο που ελπίζω ν'αγαπάς δε σημαίνει πως η ταδε καθαρίστρια δεν έχει δουλέψει στη ζωή της. Ούτε σημαίνει απαραίτητα πως μετά το 6ωρο δεν πάει και σε δεύτερη εργασία. Ας ασχοληθούμε με την ουσία του προβλήματος χωρίς να γεννάμε μίση και διχόνοιες ανάμεσα μας,γιατί αυτό θα σημαίνει πως οι πολιτικοί πέτυχαν τον στόχο τους!
το γεγονος ότι αμείβονται και οι δυο με μισθους που δεν αρκουν για τα απαραίτητα δεν αναιρει το γεγονος ότι υπαρχει αναξιοκρατια όταν ενας γιατρος αμείβεται λιγοτερο από μια καθαριστρια σε υπουργειο με ολο το σεβασμο σε κάθε δουλεια.ειναι δυο ξεχωριστα θεματα.
Scroll to top icon