ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2015 | 23:15

Με κερατωσε

Πάνε 3 μήνες τώρα που με κερατωσε και έχω να πω ότι την μισώ θανάσιμα. Καθημερινά φτύνω μίσος. Όσες κοπέλες γνωρίζω με αηδιαζουν γιατί βλέπω την βρωμιά στα μάτια τους. Αυτήν την βρωμιά που τις κάνει ικανές να σου λένε ότι είσαι το άλλο τους μισό και να πηγαίνουν να πίνουν τα σωματικά υγρά του πρώτου τυχοντα που θα τους τονώσει το σάπιο εγώ τους. Αυτή την βρωμιά που την έκανε να μου πει άλλο η αγάπη κ άλλο η καβλα όταν έμαθα τις περιπέτειες της. Χαρά σε μισώ και σε σιχαίνομαι. Περισσότερο όμως σιχαίνομαι τον εαυτό μου που αισθάνθηκε αγάπη. Μέχρι και να την συγχωρεσω σκεφτικα τον πρώτο καιρό. Αυτό που με θολώνει περισσότερο είναι ότι είναι ευτυχισμένη ενώ εγώ που δεν είχα λόγο πάνω στην επιλογή της είμαι αναγκασμένος να ζήσω με αυτό και να νιώθω την πικρίλα στην γλώσσα μου από το δηλητήριο που κυλάει μέσα μου. Δεν μισώ κανένα στον κόσμο πάρα μόνο αυτήν.
2
 
 
 
 
σχόλια
Φυσιολογικο ειναι να αισθαεται ετσι.Ολοι ετσι αισθανονται μετα απο προδωσια, απλα εχει το θαρρος να λεει την αληθεια για αυτα που αισθανεται.
Scroll to top icon