ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.8.2015 | 11:12

Απάντηση: "Stop" (Stop making stupid people famous, σχολιαστές edition)

Α. Για να ασχολείσαι τέτοια ωρα, Σάββατο βράδυ, καλοκαιριατικα, με κάτι που δε σου αρέσει, πρεπει να σε απασχολεί παααρα πολύ. Οποτε εν μέρη έχουν πετύχει τον σκοπό τους, τα ατομα που λες. Καλά λένε οτι οι haters είναι οι πιο πιστοί κσι φανατικοί θαυμαστές. Αλλα προσωπικα θα σου πρότεινα να ασχολείσαι περισσότερο με τις εναστρες και φεγγαριλουστες γεμάτες ερωτισμό, βραδιές του Αυγούστου. Σύντομα τελειώνει. Β. Η πρωτη φράση είναι στα αγγλικά διοτι...; Χαχαχα ενδιαφέρον, όσο και τα πολλαπλά αποσιωπητικά. Το ξέρεις φαντάζομαι οτι η χρηση τους δηλώνει ειρωνεία ή οτι εννοούμε κάτι που δε λέμε. Οποτε πρακτικά είναι σα να μην έννοιες τίποτα απ όσα ειπες. Γ. Μιλάς και για ηλιθιότητα και για πλειοψηφία. Μάλιστα. Οι εξομολογήσεις είναι οι εξομολογούμενοι και οι σχολιαστές. Μαζί και όλοι. Αλλιως εχεις ενα domain. Δεν υπάρχει κάποια συνθήκη ή νομοθεσία που να ορίζει το πρέπον ή το ορθό. Συνεπως, αν δε συμφωνίες με την τροπή της στήλης γιατί είσαι ακόμα εδώ; ή απλα γκρινιάζεις εγωκεντρικα και ανώριμα ως attention whore ή πραγματικα δεν υπάρχει ουτε ενα πράγμα καλυτερο να κανεις (κρίμα). Δεν θα μιλησω για τις προσωπικές μου απόψεις για την στήλη που τις έχω ξανά πει. Δ. Απορω πως γίνεται μερικοί άνθρωποι να αφιερώνονται τόσο σε κάτι που δεν τους ικανοποιεί και μετα λέτε γιατί σας κραζουν. Αλλο να εχεις ενστάσεις και άλλο να Θεωρεις σφάλμα που η ζωή δεν εξελίσεται οπως κρίνεις οτι θα έπρεπε. Και απο περιέργεια, γιατί κανεις δε κραξει επώνυμα, αλλά όλοι λένε ασυναρτησίες σε εξομολογησεις; α! Ξέχασα θέλει προσωπικοτητα και επιχειρηματα για να σαι καυστικος και υπεύθυνος μαζι. Ε. Οπως θα εχεις καταλαβει οι εξομολογησεις ήδη έχουν μετατραπεί σε φόρουμ, λόγω απογορευσης του ανώνυμου σχολιασμού. Η σημερινή κατασταση όχι μονο είναι καθόλα επιτρεπτη (δε σε υποχρέωσε κάποιος να τους διαβάσεις) αλλά και απόλυτα αναμενόμενη. Η ταυτότητα της στήλης έχει αλλάξει και έχει γίνει ενα χαμηλής ποιότητας φόρουμ με ουτε καν τις μισες λειτουργικές ευκολίες ενος τέτοιου. Τα λέγαμε καιρό αυτά. Καλά να παθουν-παθουμε. Το πρόβλημα συν τω χρόνω θα φανεί στην επισκεψιμότητα και τα μειωμένα κέρδη. ΣΤ. Μπράβο που με την εξομολόγηση σου αυτή δινεις περισσότερη προσοχή στα ατομα που θεωρεις οτι δεν την αξίζουν, ενω ταυτόχρονα κανεις πολλούς να τους συμπαθησουν απο τον ανώριμο και ξιπασμενο τροπο που μιλάς. Πόλη εξυπνη κινηση, υποθετω οτι θα σε ευχαριστούσαν, αν και δεν είδα κανέναν τους να σχολιάσει (μάλλον δε τους νοιάζει και τόσο).Quite Emotional ;)
1
 
 
 
 
σχόλια
Η πλάκα ξες ποια είναι; πως και ψευδώνυμο να είχαν και να σχολίαζαν "επώνυμα" πάλι ανώνυμοι θα ήταν. Αλλά ακόμα κι αυτήν την ανώνυμη επωνυμία αποφεύγουν. Ειλικρινά,αυτό με ξεπερνά!
Scroll to top icon