Λαφαζάνης: «Στη νέα Βουλή θα επικρατήσουν οι αντιμνημονιακές δυνάμεις»

Λαφαζάνης: «Στη νέα Βουλή θα επικρατήσουν οι αντιμνημονιακές δυνάμεις» Facebook Twitter
Φωτ.: Menelaos Myrillas / SOOC
5

Τη βεβαιότητα πως στη νέα Βουλή θα επικρατήσουν οι αντιμνημονιακές δυνάμεις, εξέφρασε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μειμαράκη. Ο κ. Λαφαζάνης έκανε λόγο για μια ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων με τον πρόεδρο της ΝΔ. Παραδέχτηκε, όμως, πως υπάρχουν αγεφύρωτες και χαώδεις διαφορές με τη ΝΔ.


Ο κ Λαφαζάνης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντας τις εκλογές εξπρές ως βαθύτατη αντιδημοκρατική διαδικασία και τονίζοντας πως η κυβέρνηση φοβάται τον ελληνικό λαό και θέλει να τον αποπροσανατολίσει. «Αυγουστιάτικες εκλογές εξπρές αποτελούν βαθύτατη αντιδημοκρατική διαδικασία. Φοβούνται ελληνικό λαό και θέλουν να τον αποπροσανατολίσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λαφαζάνης έκανε λόγο για ουσιαστικές διαφορές στρατηγικής με τα κόμματα που έχουν στηρίξει μνημόνια και ξεκαθάρισε πως με αυτά δεν υπάρχει απολύτως κανένα έδαφος συνεργασίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, από την παρούσα Βουλή δεν υπάρχει δυνατότητα να υπάρξει κυβέρνηση. Όμως, όπως είπε, θα λάβει τη διερευνητική εντολή και θα αξιοποιήσει το χρόνο για κοινωνικές συναντήσεις με δυνάμεις εργαζομένων, αγροτών και μικρομεσαίούς επιχειρηματίες.

Ο κ Λαφαζάνης υποστήριξε την Πρόεδρο της Βουλής, για την οποία είπε πως «κινείται θεσμικά» και «στηρίζει τη δημοκρατική λειτουργία της Βουλής και του Πολιτεύματος».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μη ξεχνάς και αυτούς του σπουδαίου κινήματος της Ευρώπης του 21ου αιώνα, οι Μνημονιακοί απλά τα παιδιά δεν πρόλαβαν να μείνουν στην ιστορία ακόμα.Βρίσκονται σε όλα τα κράτη της Ευρώπης και έχουν και αυτοί επίτιμη θέση στη παρέα.
Ο ίδιος ο όρος Μνημονιακοί είναι εφεύρημα των Σταλινικών και Χιτλερικών κατευθύνσεων, με την έννοια που το θέτει ο Lucretius. Δεν νομίζω ότι τους ενώνει κάτι το ιδιαίτερα κοινό ως ιδεολογία, ούτε καν στάση, αποτελούν ένα μείγμα ετερογενών δυνάμεων που είτε συντάσσονται με την ευρωπαϊκή πορεία κατά πώς αυτή έχει δυστυχώς περιοριστεί τα τελευταία χρόνια λόγω έλλειψης ηγετών ή προσπαθούν με νύχια και δόντια να κρατήσουν αποστάσεις από Σταλινικούς και Χιτλερικούς, πάλι με την ως άνω έννοια. Η πραγματική εξουσία ασκείται από οικονομικούς κύκλους.
Είπε όντως ότι θα απευθυνθεί στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες;;;;;;Δηλαδή σοβαρά, αυτό θα κάνει;;;;;; Το εννοεί;;;;;;Ναι, η μέχρι τώρα δολοφονο-φορολόγηση, άκρατη γραφειοκρατεία και γενικότερη κακοποίηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας από τις προηγούμενες κυβερνήσεις είναι μνημειώδεις και τερατώδεις και έχουν λιανίσει την μεσαία τάξη, αλλά ξέρουν όλοι ότι με την δραχμή ουτε περίπτερο δεν θα μπορέσουν να διατηρήσουν!!!! Εκτός αν τους τάξει αλλαγή επαγγελματικής πορείας και τους πάρει συντρόφια στο Κόμμα με σήμα το σφυροδρέπανο στο πιο ντιζαϊνάτο του. Πλάκα μας κάνει, δεν εξηγείται αλλιώς!