ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2015 | 11:55

Όταν έχετε σχέση

βγαίνετε με άτομα διαφορετικού φίλου μόνοι σας; Για καφέ,ποτό..Θα σας πείραζε ο σύντροφος σας να το κάνει;Το άτομο δεν το γνωρίζετε,μόνο μια φορά το έχετε δει τυχαία,σας λέει ότι είναι φίλοι αλλα τους πετυχαίνετε μαζί,μιλάνε στο φβ..
3
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ άμα βγω στα σίγουρα δεν θα είναι κάποιος που η σχέση μου τον έχει δει μισή φορά. Θα του τον έχω γνωρίσει πρώτα. Αν και τις περισσότερες φορές που κανονίζουμε να βγούμε για καφέ μπορεί εγώ να πάω πρώτη να συναντηθώ με το φίλο και να πούμε 2 βλακείες και αργότερα μπορεί να έρθει και η σχέση μου. Το ποτό μόνοι μας απλά δεν παίζει μόνο με παρέα.
Στην αρχή δεν μου το έλεγε και μου είχε πει ψέμματα ότι θα είναι με παρέα.Τον έπαιρνα τηλ και δεν μου το σήκωνε,γιατί μου είχε πει ότι δεν θα αργούσε και καθυστέρησε 2 ώρες.Τους είχα πετύχει όταν έφευγαν απο καφέ και ενώ ήμουν εκει κοντά μου είπε να μην περάσω απο εκεί και να κάνω τις δουλειές μου.Δεν ξέρω απλά όλα αυτά μου φαίνονται περίεργα.Το να βγαίνεις μόνος για ποτό με άλλη(που δεν είναι φίλη ακριβώς) ενώ έχεις σχέση.
Scroll to top icon