ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2015 | 04:11

Συγνώμη..

Καλησπέρα σας! Είμαι 20 ετών και τα έχω με ένα παιδί στην ηλικία μου εδώ και 4χρονια. Όταν βρισκόμαστε νιωθω υπέροχα , τον λατρεύω. Τον τελευταίο καιρό όμως έμαθα ότι έχει έναν αδελφό..Τον γνώρισα πριν μια εβδομάδα για οικογενειακό τραπέζι. Είναι πανέμορφος. Από τότε τα αισθήματα μου για τον Αντρέα έσβησαν και τα αισθήματα για τον Βαγγελη ήρθαν. Μάλιστα τολμώ να πω πως χθες στην Agora που πηγαμε με παρέα με χουφτωσε. Και μάλιστα όχι μια πολλες φορές. Δεν αντιστάθηκα. Του έκανα νόημα και ήρθε. Βρήκα σα διαιτολογία 'δεν ειμαι καλά θα με παει ο αδερφός σου,θα σε ενημερωσω σαγαπαω' μπηκαμε στο αμαξι και πήγε σε ένα βουνό,ερημιά. Ε εντάξει δεν ήθελε και παρακάλια. Κάναμε σεξ. Αγριο και ταυτόχρονα παθιασμένο σεξ. Και γενικά ότι χρειάζεται για να λέγεται σεξ. Στοματικο κτλ. Ήταν υπέροχος. Δε με ένοιαζε ο Ανδρέας..με ένοιαζε ή στιγμή που ζούσα. Δε με ένοιαζε ούτε το πριν ούτε το μετά. Μόνο το ~τωρα~. Πέρασα υπέροχα. Ήταν τόσο αισθηματικος. Απλά υπέροχος. Όταν τελειώσαμε μου είπε ότι καλύτερο θα ήταν να χωρισω με τον Ανδρέα.. αλλά δε μπορώ. 4χρονια είναι..αν και δε νιώθω κάτι πλέον νιωθω απαίσια να τον χωρισω. Τον αποφεύγω. Από χθες μια φορά μιλήσαμε. Με τον Βαγγελη μιλήσαμε 4,5 φορές. Και κανονισαμε αυριο να βρεθούμε πάλι . Νιώθω όμως τόσο άσχημα για τον Ανδρέα...μια συμβουλή το πως να του το φέρω και πως να του το πω ζητάω.
10
 
 
 
 
σχόλια
εσυ πργματικά χρειάζεσαι άγριο σεξ.θέε μου άκου και μένα την ταπεινη ηγουμένη...δώσε σε αυτους που το χρειαζονται το αγριο σεξ μπας και ηρεμήσουμε στο εξομολογητήριο.
Scroll to top icon