ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2015 | 20:52

Η γυναικα μου

Ηρθαν οι γονεις της απ το εξωτερικο και εμενα με εχει παραμελησει τους βλεπει καθε καλοκαιρι 3 μηνες.Εγω δουλευω ολη μερα και εκεινη λειπει με το παιδι και τους δικους της πανε μικρες διακοπες 2-3 μερες μες την εβδομαδα.Οταν γυριζω θελω να βρισκω την οικογενεια μου σπιτι και τωρα βρισκω τον τοιχο.Παντως δεν ειναι στερημενη το χειμωνα παει γυμναστηριο και εγω δεν της χαλαω χατιρι αλλα τωρα ειναι υπερβολικο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κοιτα δεν ξερω ακριβως τι σταση της απεναντι σου απλως το βρισκω και λιγο φυσιολογικο να ασχοληθει με τους γονεις της που τους βλεπει για λιγο καιρο και μαλιστα βρισκοντα εκτος ελλαδας. Ειναι η αγαπη και η ευχαριστιση που θελει να τους δωσει σε ενα μικρο χρονικο διαστημα. Επισης ειναι φυσιολογικο να ξεφευγουν για 2-3 μερες εκτος καλοκαιρι ειναι και να ξεσκασει θελει και εκεινη και το παιδι. Εσυ δεν μπορεις να ακολουθησεις λογο δουλειας κατανοητο και αυτο επισης. Τωρα επειδη δεν ξερουμε ολοκληρη την ιστορια δεν μπορουμε να πουμε και πολλα οπως μεχρι πιο σημειο και κατανοητη ειναι αυτη η παραμεληση η αν δεν ειναι. Θα μπορουσες φυσικα να της μιλησεις ζευγαρι ειστε και μην κανεις παραπονα σαν μικρο παιδι πες της δηλαδη πως εκτος απο γονεις ειστε και ζευγαρι που θελει τις στιγμες του και αυτο το διαστημα δεν υπαρχουν παντα στα πλαισια της κατανοησης και της λογικης. Τωρα αν θεωρεις παραμεληση οτι δεν μαγειρευει τοσο συχνα η δεν βαζει σκουπα και πλυντηριο βαλε εσυ δεν θα παθεις και κατι. Υποθετικα μιλωντας παντα.
Scroll to top icon