ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2015 | 17:13

ειμαι μια αποτυχια

Θελω να παρατησω τη σχολη μου. Στο τεταρτο ετος. Με δυο χρωστουμενα μαθηματα. Δεν αντεχω αλλο εκει μεσα! Να ακουω να υποβιβαζουν το αντικειμενο, να νιωθω οτι αδικησα τον εαυτο μου. Να μην μπορω να με φανταστω να ασκω το συγκεκριμενο επαγγελμα. Δε μου ταιριαζει. Τη θεωρω κατωτερη. Ναι, το παραδεχομαι τη θεωρω σχολη "για βλακες" εχω μεσο ορο 8,5 χωρις προσπαθεια! Θελω να το βγαλω απο μεσα μου! Ειμαι ενα κομπλεξικο ανθρωπακι που μειωνει τη σχολη του και τους φοιτητες αυτης της σχολης. Εχω ακουσει καποιες φορες να λενε: το ονειρο μου ειναι να περασω στη σχολη σου... Και απλα γελαω απο μεσα μου! Δεν ειμαι κακο ατομο, ουτε ειρωνικο. Οσο και αν φαινεται το αντιθετο με αυτη την εξομολογηση, απλα νιωθω μια απιστευτη απογοητευση.. Μπορουσα παραπανω και δεν το εκανα. Θα την παρατησω, το αποφασισα. Με το νεο εξαμηνο θα κανω αιτηση διαγραφης. Το μετα ειναι αυτο που με φοβιζει μαζι με την αντιδραση της οικογενειας μου.. Τους το εχω πει εμμεσα αλλα δεν ακουνε κουβεντα! Η θα παθω καταθλιψη αν συνεχισω η θα διαγραφω και θα ψαξω αλλου την τυχη μου! Συγγνωμη!
5
 
 
 
 
σχόλια
Βρε μανάκι θα καραφλιάσω κι είναι νωρίς! Αν ήσουνα στο δεύτερο έτος να σου λεγα βουουρ! Αλλά τώρα;;;Καλέ με ένα πτυχίο σου ανοίγονται και δεύτεροι δρόμοι αν θες να περάσεις σε άλλη σχολή! Δες το σαν εργαλείο για κατατακτήριες η μεταπτυχιακό ας πούμε!
σεπτεμβρης ερχεται....δωστα, περνατα απ ό,τι λες δεν θελει και υπερπροσπαθεια..ορκισου να μην μπορει να σου πει κανεις τιποτα! το νοεμβρη θα ορκιστεις να ξεμπερδευεις.....τοσοι και τοσοι τελειωνουν σχολες που δεν τους αρεσουν και θα το αφησεις στο τελος??...ειναι σα να σου δινουν το πτυχιο και να μη το παιρνεις. Εχεις φαε το γαιδαρο...μη σου πω και την ουρα!
Αφού η σχολή σου λες πώς είναι εύκολη, μάζεψε το κουράγιο σου και δωσε τα ρημαδια τα 2 μαθήματα που μείναν. Θα πρεπει τότε να το πάρεις το πτυχίο άμεσα . Από τα λεγόμενα σου πρέπει να σαι 22-23 χρόνων οπότε έχεις όλο το καιρό μπροστά σου και δεύτερο και τρίτο πτυχίο να πάρεις και μεταπτυχιακο να κανεις. Ηρέμησε και συ <<αποτυχία>>.Πότε προλαβες να αποτυχεις 22 ετών, νέος άνθρωπος;
Ακριβώς, τελείωνε με την σχολή και συνέχισε με κάποιο μεταπτυχιακό που ν' αντιστοιχεί πιο πολύ στις επιθυμίες σου ή πέρνα σε μια άλλη σχολή. Όπως και να 'χει, θετικό αντίκτυπο θα έχει στο CV σου.
Scroll to top icon