ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2015 | 13:36

Στα τεσσερα

Στην κοπελα μου δεν αρεσει αυτη η σταση.Εγω τρελενομαι και για καμια σφαλιαριτσα των οπισθιων ετσι για να αναβουν τα αιματα.Τι να κανω;Καμια γυναικεια γνωμη;;;
3
 
 
 
 
σχόλια
Εφόσον λες δεν της αρέσει,σημαίνει ότι το έχει δοκιμάσει και μάντεψε:δεν θα της αλλάξεις γνώμη.Αν δεν το έχει δοκιμάσει,απλά δεν θέλει ή μπορεί και εσύ να μην είσαι αυτός με τον οποίο θα το δοκιμάσει.Σε κάποιες αρέσει,σε κάποιες όχι μην την πιέζεις σε αυτό γιατί εκεί είναι που δεν θα κάτσει ποτέ!Συζητήστε το.Αν το έχετε συζητήσει άστο,βρες άλλη στάση τόσες υπάρχουν!
Μπορεις να της προτεινεις να σου κανει κατι που δε σου αρεσει στο σεξ και στη συνεχεια να της κανεις κι εσυ αυτο που δεν της αρεσει.Ή που θα ξενερωσετε και οι δυο ή που θα αισθανθειτε ικανοποιημενοι!Απλα επειδη θεωρω οτι η σεξουαλικη πραξη ειναι και πρεπει να ειναι μια αμοιβαια ικανοποιηση, ισως καλο θα ηταν αν αρνειται πεισματικα να μην την πιεζεις και προσπαθησε να το παρεις αποφαση οτι δε θελει!
Ξεκίνα να της ρίχνεις κανα μπατσάκι στο πρόσωπο κατα το ιεραποστολικό. Αν γουστάρει, θα της πεις "είδες πόσο ωραία είναι; Γύρνα και θα σου αρέσει και στα τέσσερα".Αν δε γουστάρει, λογικά θα σπαστεί περισσότερο με το μπατσάκι στη μούρη απ' ότι στον κ@λο και θα στηθεί οικειοθελώς για να το τρώει πίσω. υ.γ. Το πρόσωπο δεν είναι κ@λος που σηκώνει και μερικές δυνατές. Χτυπαμε με προσοχή.
Scroll to top icon