ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2012 | 23:03

Ξενερώνω

Ξενερώνω τόσο πολύ που τα Χριστούγεννα τα έχουν πλασάρει ιδανικά μόνο όταν είσαι αγκαλιά με τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου μπροστά από το τζάκι! μόνο όταν βγαίνεις για ψώνια αγκαλιά μαζί του! μόνο όταν πατε ταξίδι σε έναν ρομαντικό προορισμό!Ξενερώνω γιατί με κάνουν να μιζεριάζω, γιατί μου αρέσει η παρέα μου, και περνάω τέλεια μαζί της! Και γιατί δεν πιστεύω στους μεγάλους έρωτες. Τι είναι δηλαδή μεγάλος έρωτας; Δεν ξέρω αν θα τον ζήσω ποτέ,είμαι ελεύθερη από επιλογή, και αυτή η μελαγχολία που περνάω αυτές τις ημέρες, είναι τόσο άδικη! Καλές γιορτές σε όλους!
4
 
 
 
 
σχόλια
Δε φταίνε τα Χριστούγεννα, φταιει το όλο χειμωνιάτικο πακέτο των κλισέ: κρύο καιρός για δύο έχουν αποφανθεί οι ειδήμονες και οι χειμερινοί προορισμοί εκδρομών καταλήγουν να είναι για ζευγάρια εξ ορισμού. 2 κοπέλες μόνες σε νησί το καλοκαίρι βλέπεις βλέπεις. Στο Καιμακτσαλάν ή στο Πήλιο βλέπεις;Αντε ανατρέψτε το αν μπορείτε. Μια απόφαση είναι, το πολύ πολύ ο ξενοδόχος να σας νομίζει λεσβίες, δεν είναι κακό. Αυτό με την καταναλωτική γιορτή είναι λαθος. Τα Χριστούγεννα είναι πολυ όμορφα όταν έισαι με αγαπημένους ανθρώπους (κι όχι απαραίτητα με ΤΟΝ ΕΝΑ) είτε είναι οι γονείς, είτε φίλοι, ακόμα και ζευγαρωμένοι φίλοι κι εσύ αν είσαι μπακούρι. Αν δε, μπεις κ λίγο στο πνεύμα, βοηθήσεις, προσφέρεις σε κάποιους που έχουν ανάγκη κλπ είναι ακόμα καλύτερα.
Κανένας, πραγματικά κανένας δεν ασχολείται με το αν είναι ο άλλος μόνος τα Χριστούγεννα. Οι περισσότεροι είναι απασχολημένοι με το να περάσουν τον χρόνο τους με τα πρόσωπα που αγαπούν. Ούτε αυτοί πρέπει να λογοδοτήσουν για την ευτυχία τους, ούτε εσύ να νοιώθεις πως σε καταδιάκουν όλοι, για μια μιζέρια που υπάρχει μόνο στην ενοχικότητά σου. Αν όντως δεν έχεις πρόβλημα χαλάρωσε, όλοι έχουμε περάσει Χριστούγεννα μόνοι μας.
οι γιορτες και γενικα οι διακοπες υπαρχουν για να φορτιζει καποιος τις μπαταριες του και να περναει καλα..αυτο γινεται οταν εχει καποιος διπλα του ανθρωπους που αγαπαει..ειτε μιλαμε για αγαπη φιλικη οικογενειακη ή εστω και γκομενικη!χαλαρωσε!η πιεση ειναι μεσα σου!
Scroll to top icon