ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2015 | 16:25

διαλειμμα

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ .ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ . ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΕΙ .ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ . ΔΕΧΤΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ .ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΚΑΝΩ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ . ΧΑΡΗΚΑ .. ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ . ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ. ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ ... ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ
15
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μπορώ να διαφωνήσω με κανένα από τα σχόλια (γιατί είναι η πρώτη σκέψη όλων μας) αλλά έχω μια ένσταση. Πως μπορείτε να προτρέπετε κάποιον να χωρίσει; Θέλω να πω πως γνωρίζετε απειροελάχιστα πράγματα γι' αυτή τη σχέση κι όμως βγάζετε απευθείας συμπεράσματα. Σε αυτά τα θέματα υπάρχουν πάντα δύο πλευρές και η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.Εγώ το μόνο που θα προτείνω είναι ψυχραιμία και λογική. Με την ευκαιρία, πάρε κι εσύ τον χώρο σου και δες που βρίσκεσαι και τι θέλεις. Δες τι μπορεί να οδήγησε σε αυτή την κατάσταση.
Κοιτα δεν εχεις αδικο!Αν το παρεις εν θερμω ναι ειναι κουλο αυτο που κανουμε!Απο την αλλη, με ο,τι μας δινεται, σχολιαζουμε και αναλογα.Τι εννοω..Αν διαβασεις προσεκτικα τα λεγομενα της και τα βαλεις κατω, ο συλλογισμος της θα σε οδηγησει σε ενα λογικο συμπερασμα!Δεν ειναι ηθικο αυτο που της κανει, τελος!Σε κανεναν δεν αξιζει μια τετοια συμπεριφορα..Αν η εξομολογουμενη αποκρυπτει καποια σημαντικα γεγονοτα ή τα παρουσιαζει αλλιως ή οτιδηποτε αλλο, τοτε δε θα λαβει υποψιν τιποτα απ οτι της λεμε.Το μονο σιγουρο!Ή οι αποψεις/συμβουλες μας θα λειτουργησουν αναποδα.Δηλαδη, αν εμεις της λεμε οτι ο τυπος ειναι κοκοβιός εκεινη απο την πλευρα της θα τον εκτιμήσει κιολας!χαχαχαΚανεις δε ξερει..
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΤΙ..ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ.. ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .. ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ .. ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ .. ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ .. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ...ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ...!!!
Θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα σχόλια, οτι είναι καλύτερο να χωρίσεις. Να δέχεσαι να είσαι μόνο η πρώτη επιλογή κάποιου και οχι ο μαλάκας του. Αν κάτι δεν είχε αλλάξει εξάλλου και εκείνου μέσα του, δεν θα άφηνε το τρίτο άτομο να μπει στη ζωή του. Τώρα, επειδή και εγώ είμαι άτομο της 2ης ευκαιρίας και παραπάνω μη σου πω, αν αυτό σου λέει η καρδιά σου κάντο. Ποιός ξέρει; Μπορεί να σου βγει σε καλό. Ωστόσο προσωπικά νομίζω πως την ίδια κατάληξη θα έχει,αλλά, ίσως τότε το πάρεις πραγματικά απόφαση οτι δεν αξίζει και πάρεις και μια ακόμη εμπειρία. Ό,τι και αν αποφασίσεις σκέψου το καλά πρώτα και καλή τύχη!
Κανονικα εσυ είσαι που πρέπει να του δώσεις ευκαιρία όχι αυτός. Και βασικά εσυ θα έπρεπε να μην του μιλάς ή να μην σηκώνεις τηλέφωνα και στην τελική να το λήξεις.
ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΥΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ .. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ .. ΑΣΕ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΣΚΑΡΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ..ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΟΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΕΡΝΑ ΤΗΕΛΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ (ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΔΙΑΛΕΙΜΜΑ)ΑΠΟ ΝΑ ΤΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΣΩ ΤΩΡΑ . ΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ..... ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ...
Καλυτερα να το τελειωσεις μια ωρα αρχίτερα παρά να είσαι στην αναμονή για το πότε θα αποφασίσει ο μάγκας αν θα γυρίσει. Αν δεν του κάτσει η άλλη δηλαδή. Γιατί τα ανέχεστε ρε κορίτσια? Γουστάρετε να έχει χαρέμι ο άλλος και απλά να επιλέγει? Έχετε τρομερή δύναμη και δεν την χρησιμοποιείτε αυτό έχω να πω...Σκέψου μόνο πόσο πολύ εκτίμησε τα 2 χρόνια σας για να γυρίσει να κοιτάξει άλλη. Και δεν φτάνει μόνο αυτό ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ? Σουτ με την μια χωρις σκέψη! Και εντάξει τωρα στεναχωριέσαι γιατί είναι πρόσφατο και τον αγαπάς , αλλά μετα θα σε πιάσει ο εγωισμός και δεν θα σε νοιάζει..
ΑΑΑΑΑ. ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ .. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΒΑΣΙΚΑ ..ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ . ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ . ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ . ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ..ΙΣΩΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΘΕΡΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ .ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ?
Oχι όλοι. Λυπάμαι. Επίσης δε μπορουμε να σου χαϊδεύουμε τα αυτιά κ να σου πούμε ότι θες εσύ.Αν τώρα σου λεν όλοι το ίδιο θα έπρεπε να δεις γιατί.Εσύ όμως αποφασίζεις πως θα χειριστεις τον εαυτό σου
Δηλαδή ελπίζεις (κι έχεις τον τόσο χαμηλό αυτοσεβασμό) ότι θα γίνει ντέρμπυ και θα αποφασίσει ο κριτής ότι εσύ είσαι τελικά καλύτερη? Μην του δίνεις εξουσίες που ΔΕΝ πρέπει να έχει. Δηλαδή αν εσύ του έλεγες "μωρέ ξέρεις, έχω δεί ένα άλλο μωρό και επειδή θέλω να συγκρίνω ποιός με γαμάει καλύτερα, θέλω να κάνουμε ένα διάλλειμα και ό,τι βγεί κι εμείς πάλι εδώ είμαστε", τι θα σου απαντούσε???Στα λέω ωμά και χυδαία μπας και τα καταλάβεις. Σε τέτοια ερωτήματα "να κάνουμε διαλλειμα", "χρειάζομαι χρόνο", "μήπως και πρέπει να ζήσουμε λίγο χώρια για να επανεκτιμήσουμε τι έχουμε" η απάντηση είναι ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ. (Εκτός αν είστε 20 χρόνια παντρεμένοι με παιδια και έχετε πολλά άλλα να σκεφτείτε...και πάλι)
Αυτός θα σου έδινε μία δεύτερη ευκαιρία αν του ζήταγες το ίδιο επειδή θα ήθελες να δοκιμάσεις κάποιον άλλον ???Αυτοσεβασμός και αυτοεκτίμηση 0 κουκλίτσα μου ?????Έλεος δηλαδή ο χρυσοκαύλης είναι και θα χάσεις το κελεπούρι????Τι να πω ...
Αισθανθηκα τον εξευτελισμο που σου κανει σαν να ημουν εσυ κοριτσι μου.Γιατι αφηνεις να σου συμπεριφερεται ετσι;Τι θα πει ειδε μια κοπελα και θελει να δει αν του αρεσει η φαση στα σιγουρα και μαλακιες μπλε;Κι αν του αρεσει σε παρατησε.Κι αν δε του αρεσει θα γυρισει σε σενα, την καβατζα ας πουμε;Δεν ειναι ετσι η αγαπη..φυγε μακρυα!
Αχ...φύγε σε παρακαλώ κλείσε την πορτα.Δε σου αξίζει αυτό γιατί δεν πιστεύεις στον εαυτό σου? Άνθρωπος που πετάει τα χρόνια του για άλλον άγνωστο ...μακριά!!!!!
Scroll to top icon