ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2015 | 16:05

κάτι τελευταίο...

Ώρες,ώρες δεν ξέρω ποιός έχει το παιχνίδι χαμένο σε κάποιες καταστάσεις... Οι γονείς σου, που για έναν κωλοεγωσιμό πληγώνουν και διώχνουν το παιδί τους από κοντά τους, ή εσύ που στηρίζεσαι και αγαπάς -περισσότερο από τους γονείς σου- τον άνθρωπο που έχεις σχέση μαζί του;Λυπάμαι μπαμπά που δεν μπορείς να αποδεχτείς τα όνειρα μου για το μέλλον μου,για τις σπουδές μου.. Λυπάμαι που η σχέση μου δεν είναι με τα άτομο που εγκρίνεις μόνο εσύ. Λυπάμαι που μπαινοβγαίνεις μες στο σπίτι και δεν μπαίνεις καν πια μέσα στο δωμάτιο να με ρωτήσεις αν θέλω κάτι χωρίς υφάκι, χωρίς να κρατάς μούτρα για να περάσουν τα δικά σου θελήματα.. χωρίς να χρειάζεται να μου χαλάς την ψυχολογία κάθε μέρα και να εύχεσαι από μέσα σου να μην είχα όποια σχέση και αν είχα.Λυπάμαι που ένας άνθρωπος,που δεν έχει να κερδίσει τίποτα από εμένα με βάζει πάνω από τον εαυτό του, ενώ εσύ με μεγάλωσες 18 χρόνια για να μην μου μιλάς όταν δεν τα κάνω όλα όπως τα γούσταρες εσύ εξ' αρχής.Όπως λυπάμαι που όλες οι υποχωρήσεις που έκανα για 'σένα τόσα χρόνια πήγαν χαμένες..Γιατί τι σημασία έχει για 'σένα αν προσπάθησα πολύ, αφού δεν πάω να σπουδάσω αυτό που θες εσύ ή όταν είμαι με οποιονδήποτε άλλο γκόμενο εκτός από αυτούς που προτιμάς εσύ.Επίσης εύχομαι μια μέρα, εκτός από όλα αυτά, να λυπάμαι για 'σένα οταν αυτός ο άνθρωπος -ή όποιος άλλος άνθρωπος- θα είναι πλέον η οικογένεια μου... Γιατί όλα αυτά που έδωσα σε εσένα, μετάνιωσα πολύ που στα έδωσα και δεν τα κράτησα για τον άνθρωπο μου..Και από εδώ και πέρα θα ξέρω να αγαπάω και να δίνομαι σε εκείνους τους ανθρώπους που ούτε είχαν τον χρόνο να με κερδίσουν, όπως τον είχες εσύ εκατομύριες φορές και τον σπατάλησες, ούτε μ'αγαπάνε με μέτρο και δοσοληψία.
1
 
 
 
 
σχόλια
Aααααχ, παιδάκι μου (επίτρεψέ μου να σε αποκαλώ έτσι μιας και θα μπορούσα να έχω παιδί στην ηλικία σου), ο πατέρας σου το δικό σου καλό θέλει, με τον τρόπο που ο ίδιος νομίζει (δυστυχώς οι τρόποι σας δεν συμπίπτουν). Αν αυτό είναι όλο το πρόβλημά σου απο αυτόν, έχω να σου πώ ότι μπορεί να βλέπει αρτηριοσκληρωτικά το θέμα σου σε σπουδές και ερωτική σχέση αλλα κατά βάθος νομίζει ότι τα κάνει για το καλό σου. Σου εύχομαι ειλικρινά και οι σπουδές που εσύ προτιμάς να έχουν πολύ καλύτερη εξέλιξη από ότι εκείνος πιστεύει, και ο άνθρωπος που είναι μαζί σου να αποδειχθεί τόσο καλός και τόσο βαθιά ερωτευμένος όσο είναι τώρα στα δικά σου μάτια. Μακάρι να σου πάνε όλα καλά τα πράγματα στην ζωή σου και να τα ξαναβρείτε και με τον πατέρα σου σύντομα.
Scroll to top icon