ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2015 | 16:28

την θέλω. ..Αλήθεια. .

Γνωρίζω μια κοπέλα 2 χρόνια όμως επειδή μένει εξωτερικό βρισκόμαστε μόνο καλοκαίρια και Πάσχα ..Τώρα το καλοκαίρι περάσαμε πάλι δύο μήνες μαζί. .δεν έχει άλλον και πήγαμε πολλές φορές να φιληθούμε αλλά δεν έγινε ..φοβάμαι πως αν της αποκαλύψω τον έρωτα μου θα χαλάσει όλη η σχέση που έχουμε και ειλικρινά δεν αντέχω να την χασω .Τώρα που έχω γυρίσει στην πόλη που μένω και αυτή στο εξωτερικό μιλάμε κάθε μέρα. .σήμερα μάλιστα δεν της έστειλα εγώ όμως έστειλε αυτή. .με συμπαθεί πολύ και με αγαπάει από ότι μου έχει πει..Θέλω να την πλησια σ ω περισσότερο να καταλάβει τι νιώθω όμως δεν ξέρω πως Πιστεύω ότι κάτι έχει καταλάβει απλά δεν το δείχνει. .και μου είναι τόσο δύσκολο να ξεχάσω τις μέρες που περάσαμε μαζί. .βρήται μου ότι μπορείται γιατί ειλικρινά την θέλω τόσο στη ζωή μου και θέλω να την κάνω να με θέλει ..όποιος μπορεί ας βοηθήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων ..
1
 
 
 
 
σχόλια
Να της το πείς!Οι στιγμές που φεύγουν, δεν γυρίζουν πίσω.Οχι άλλο κάρβουνο με το κλασσικό...πρόσεχε μην πληγωθείς και μπλά μπλά.Οποιος δεν πληγώνεται,δεν ζεί.Και στην τελική,πού ξέρεις?Μπορεί να σου βγεί και σε καλό.
Scroll to top icon