ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2015 | 15:20

ειμαι χοντρη

Το ξερω, εχω επιγνωση τους πως μοιαζω δεν ειμαι χαζη!!Αλλα οχι να μου ρχεται ο αλλος που δε βλεπετε και να με φωναζει νταλικα/ολα τα βοδια εδω μεσα μαζευτηκαν/χοντροκωλα!!Και περα απο το οτι εισαι αγνωστος,αγενεστατος και εχεις μηδενικους τροπους θα μπορουσες να εισαι πιο κατανοητικος μιας και ο ιδιος δεν εισαι ο Μπραντ πιτ...στην τελικη δε σε ενοχλησα, δε σου ζητησα και κατι απλα να εισαι λιγο πιο ανθρωπος!! Ειμαι μολις 21 και πασχιζω με το βαρος μου απο μικρη, δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που "ενοχλειτε¨απο την υπαρξη μου...εγω προσπαθω να αλλαξω φιλε εχω χασει 9 κιλα και συνεχιζω οσο αργη και κουραστικη να ειναι η προσπαθεια μου αυτη ..εσυ τι θα κανεις για την σαπιλα που βρισκεται μεσα σου?
5
 
 
 
 
σχόλια
Όσο περισσότερο αντιμετωπίζονται οι άνθρωποι σαν κρέας (κι ιδιαίτερα οι γυναίκες) τόσο το body shaming θα πηγαίνει σύννεφο. Δες αυτήν την κουκλίτσα που την έκραξαν γιατί επιλέγει να φοράει μπικίνι (στην αυλή του σπιτιού της!) Τα λέει πραγματικά καλά!!https://youtu.be/4haAyhmxz8kΑς δούμε και τα επιχειρήματα για να αισθανθείς καλύτερα και να το δεις λογικά. Θεωρείς ότι το να είσαι χοντρή δημιουργεί πρόβλημα στον άλλο? Το πάχος δεν είναι κολλητικό. Θεωρεί ο άλλος ότι του χαλάς την αισθητική? Θεωρεί ότι το ρούχο που φοράς είναι προκλητικό και δεν θα έπρεπε να το φοράς? Ποιός είναι τέλος πάντων και μιλάει από καθέδρας, ο Yves Saint Laurent? Θεωρεί ότι βλάπτεις την υγείας σου? Κι από πότε σκοτίστηκε ο ξένος για την δική σου την υγεία. Άσε που υπάρχουν και χοντροί άνθρωποι με καλή υγεία. Θεωρεί ότι κράζοντάς σε στηλιτεύει ένα ηθικό παράπτωμα? Πολλοί fat shamers δεν θα έλεγαν τα ίδια σε έναν άσχημο ή σε έναν κοντό, απλώς γιατί θεωρούν ότι το πάχος οφείλεται σε κακό τρόπο ζωής, υπερβολικό φαγητό, καθισιό κλπ. Προφανώς έχουν ογκωδέστατη άγνοια περί των ιατρικών ζητημάτων που συμβάλλουν . Και μην πεί κανείς ότι διαφέρει το απλό πάχος από το ιατρικης αιτιολογίας. Ο μέσος βάρβαρος ουγκ δεν μπορεί να ξέρει τι περνάς εσύ και τα μάτια δεν κάνουν αιματολογικές εξετάσεις εξ αποστάσεως ακόμα. Θεωρεί ότι το να μην είναι χοντρός εκείνος τον κάνει να είναι ανώτερός σου? Κούνια που τον κούναγε. Η παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης που την μεταφράζει σε bullying είναι απείρως απωθητικότερη. Τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ ισχύουν και για τις ελλιποβαρείς κοπέλες που ΚΑΙ εκείνες είναι θύματα body shaming λες και απειλείται ο κόσμος όταν δεν είναι όλες ένα καλούπι. Όσο περισσότερο οι κοπέλες που τους λείπει βάρος και αυτές που τους περισσεύει βάρος απολογούνται για τον εαυτό τους, λες και κάνουν κάτι που ενοχλεί τον διπλανό τους, και προσαρμόζονται στην αρρώστεια της ομογενοποίησης και της προβατοποίησης, τόσο θα συνεχίζεται αυτή η αντιμετώπιση. Απενοχοποιηθείτε και σε όποιον αρέσετε βρε αδερφε!
να τους λυπασαι αυτους.. πραγματικα.. γιατι ο τυπος δε μπορει να σε προσβαλει! εισαι αυτη που εισαι και δεν εχει κανενα δικαιωμα πανω σου! το ανθρωπινο ειδος μας δειχνει καθημερινα τη ρηχοτητα του..
Θα σου πω αυτό και άμα θές το πιστεύεις.Δεν σε σχολίασε,προσέβαλε επειδή είσαι "χοντρή".Ο,τι έκανε το έκανε για να νιώσει ο ίδιος καλύτερα με τον εαυτό του,γιατί μειώνοντας εσένα,ανεβάζει τον εαυτό του.Ακόμα και αν ήσουν μοντέλο πάλι θα βρισκόταν κάποιος να πετάξει μια κακία για την εμφάνιση σου.Ακόμα και άν ήσουν ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο πάλι θα βρισκόταν κάποιος να πεί κάτι αρνητικό για τον χαρακτήρα σου.Με λίγα λόγια,καλοθελητές τέτοιου τύπου πάντα θα υπάρχουν.Ναι είναι σπαστικό και σου χάλασε την μέρα αλλά δεν θα λύσουμε τα ψυχολογικά των άλλων,ούτε θα χαλάσουμε τη δική μας ψυχολογία.Και ξέρεις κάτι?Μάθε να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου.Επρεπε να χώσεις κάτι κ εσύ ...Οπως και να έχει,συνέχισε τον στόχο σου.Κυκλοφορεί πολλή βλακεία εκεί έξω,είναι μέσα στο πρόγραμμα για όλους μας.trust me : )
Scroll to top icon