ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2015 | 14:13

σκύλος μέσα στο σπίτι

Έχω ένα μικρόσωμο σκύλο 7 ετών που από την πρώτη στιγμή που τον αγόρασα τον έχω έξω.Εγώ ήθελα να τον έχουμε μέσα αλλά η γονείς μου δεν με άφηναν.Φέτος λόγω των προβλημάτων υγειας του (αρθριτικά) θα τον πάρω στο δωμάτιο μου.Έχω όμως κάποιες ανησυχίες.Εκείνος είναι μαθημένος να τα κάνει στον κήπο όπου βρει.Τώρα που θα είναι μέσα τι να κάνω;Θα τον βγάζω βόλτα κάθε μέρα αλλά δεν μπορώ κάθε φορά που θα κάνει την ανάγκη του γιατί έχω υποχρεώσεις (φροντιστήρια,διαβάσματα).Τι μου προτείνετε να κάνω;Πως να τον εκπαιδεύσω να τα κάνει σε πάνα;Πως θα καταλάβω οτι θέλει να κάνει την ανάγκη του;Τέλος αμα θέλετε πείτε μου μια λίστα απο πράγματα που θα χρειαστεί να αγοράσω για την συμβίωση του μαζί του.
2
 
 
 
 
σχόλια
2 φορές είναι λίγες πιστεύω, θέλει 3 φορές έξοδο, ανα 8ωρο είναι καλά. Μην τον τραβάς, στην βόλτα δώσε του το χρόνο του.Επίσης, αν δεν κανει "ό,τι πρέπει" όταν τον βγάζεις, θα πρέπει σε κανα διωράκι να τον ξαναβγάλεις μια γρήγορη βόλτα.υ.γ. Αν μενεις σε μεγάλη πόλη και είχες τον σκύλο έξω ήσουν απαράδεκτη. Τεσπα, καλη αρχη στις νεες συνθηκες.
Το πιο πιθανο ειναι να μην θελει να τα κανει μεσα εφοσον εχει μαθει εξω.Μπορεις για αρχη να αγορασεις απο πετ σοπ ενα ειδικο σπρει αοσμο για εμας, το οποιο απωθει τον σκυλο να τα κανει εκει που ψεκαζεις.Παραλληλα θα τον βγαζεις εξω 2-3 φορες τη μερα, παντα ΙΔΙΕΣ ωρες. Ετσι θα μπει σε προγραμμα και δεν θα εχεις φοβο. Προσοχη στα καλωδια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon