ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.9.2015 | 12:49

Ερώτηση προς τους σχολιαστές

Αγαπητοί σχολιαστέςΘα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις.1. Σύμφωνα με ποια κριτήρια απαντάτε στις εξομολογήσεις?2. Όταν διαβάζετε μια εξομολόγηση, την διαβάζετε επιπόλαια ή με πολύ προσοχή και ενδιαφέρον?3. Μπορείτε να ταυτιστείτε καλά με προβλήματα που βιώνουν άλλοι?4. Στις απαντήσεις σας, σας καθοδηγεί το συναίσθημα περισσότερο από την λογική? 5. Απαντάτε ειλικρινά στα σχόλια και προσπαθείτε να απαντάτε όσο γίνεται πιο αντικειμενικά?Τέλος, θα ήθελα ,από ενδιαφέρον και μόνο, να σκεφτείτε ποιοι από τους πιο πρόσφατους σχολιαστές( από Αύγουστο και μετά) σας έκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση και γιατί. Θα χαιρόμουν πολύ αν απαντούσατε όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, επειδή είμαι της άποψης ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ αξιόλογο forum και ένα μεγάλο μπράβο προς εσάς τους σχολιαστές που δείχνετε τόσο ενδιαφέρον να βοηθήσετε. Σας ευχαριστώ όλους.
7
 
 
 
 
σχόλια
το πιο κοντινο σε "αντικειμενικη απαντηση" ειναι μια υποκειμενικα αντικειμενικη απαντηση,ο καθενας νομιζω παραθετει την αποψη του αναλογα με τα βιωματα,πιστευω,αξιες του μεσα απο μια λογικη επεξεργασια των δεδομενων που παρουσιαζονται σε καθε εξομολογηση. Ουφ.
1) σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια. (δεν ειναι ειρωνική η απάντηση, είναι και ότι ο καθένας γράφει σύμφωνα με τα "δικα του" βιώματα κτλ)2)την διαβάζω με την προσοχή που νομίζω ότι της αξίζει, σύμφωνα με τα δικα μου ψυχολογικά, κόμπλεξ και ανασφάλειες. βεβαια πιστεύω ότι καθε εξομολόγηση αξίζει αλλα αφήνοντας και τα δικα μου προβλήματα ελεύθερα, πολλές τις υποτιμώ, τις βρίσκω ηλίθιες ή ανάξιες προς απάντηση και χωρίς καμία ενοχή και χωρίς να νιώθω κακιά (ε ισως καποια δευτερολεπτα) τους την λέω.μερικές φορές δε,έχω πιάσει τον εαυτό μου να ψάχνει εξομολόγηση που υποσυνείδητα ξέρει ότι θα πεχτεί κόντρα και ετσι και απαντω.για να γίνει μακελιό σαν να είσαι στην αννίτα ένα πράγμα.4)στις απαντήσεις μου με καθοθηγεί ο κατώτερος εγκεφαλός μου με πολλές δόσεις ,σε καλή σύνταξη (ε καλα), παπαρολογίας ενώ παράλληλα νιώθω και συμπόνοια και επιλέγω να το δείξω προς το τέλος για να γλυκάνω τα πράγματα και να πατήσουν και κανενα ΝΑΙ και να πούνε "πω πω αυτη η Αντε ντε" είναι θεάρα.5)με το ειλικρινής εννοείς αληθινή? α ναι είμαι πολύ αληθινή , αν και μου αρέσει να υπερβάλλω επιδιώκοντας υποσυνείδητα να προσελκύσω την προσοχή, μέχρι να καταλάβω που παν τα 4, να σταματήσω να ασχολούμαι μόνο με τον κωλο μου και το δικό μου ξέσπασμα αληθειας,να αναθεωρησω και μετά να δώ και την αλήθεια του άλλου και να στείλω φιλάκια.γενικά θεωρώ ότι οι εξομολογήσεις είναι τοπ προτζεκτάκι.εντύπωση απο τους σχολιαστές? γενικά μου αρέσει να τους διαβάζω αλλα δεν μου έχει κολήσει κάποιο όνομα ακόμα..φιλιάαα
1.Με το αν έχω κάτι να πώ επί του θέματος ή με σαρκασμό να εκφράσω την αγανάκτησή μου γι αυτό που διαβάζω.2.Εξαρτάται από το πως έχει γραφτεί .3.Όχι γιατί δεν είμαι οι άλλοι .4.Λογική 5.Ναι προσπαθώ Μου φαίνονται πολύ cool τυπάκια χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν απλά για τα δεδομένα μου ο/η Gauss κάπως έτσι αν το έγραψα σωστά ,ο/η πύραυλός ,και ο/η κουρσάρος, ο /η μικροδάχτυλος και με κάποιους που με κάτι σχόλια τους έχω πεθάνει στο γέλιο .Τι κερδίζω ?????????
1. Ανάλογως κατά πόσο σοβαρή είναι.2. Προσοχή και ενδιαφέρον.3. Ταυτίζομαι κι από χιούμορ ενίοτε.4. Ότι μου υποδείξει η θεία Πρόνοια.5. Εννοείτε.Εγώ θα το αντιστρέψω ποιοί δεν μου κάνουν την μεγαλύτερη εντύπωση και γιατί, αλλά ας σιωπήσω καλύτερα.
1. Απανταω συνηθως σε ατομα που ζητανε βοηθεια η συμβουλες, αλλα μονο οταν νιωθω οτι ξερω κατι επι του θεματος, η οντως αυτο που θα πω μπορει να βοηθησει.2.Αν διαβασω τις πρωτες λεξεις και μου κεντρισει το ενδιαφερον, το διαβαζω με προσοχη και λεξη προς λεξη, ειδικα αν ειναι να απαντησω.3.Αναλογα, εχω διαβασει εξομολογησεις που ηταν λες και τις εγραψα εγω, οποτε μερικες φορες ναι.4.Και παλι αναλογα, αν και προσπαθω να το βλεπω αντικειμενικα και να δινω απαντησεις με βαση τη λογικη5.Ναι:)
Scroll to top icon