ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2015 | 21:26

Body shame

Ειμαι 20 χρονων και εχω τρελο κόμπλεξ με το σωμα μου. Νιωθω οτι οι αναλογίες μου με καθιστούν "χοντρή". 1.70 και 65 κιλα. Φοραω D cup κατι που αλλες κοπελες (γενικα μιλώντας) θεωρούν ευλογία (ενα σχετικα μεγαλο στηθος). Εγω ομως νιωθω οτι αν ημουν αρκετα κιλα πιο κατω θα ενιωθα πιο ανετα και σε δευτερο επιπεδο θα προσελκυα ισως παραπανω καποιον. Να σημειωθεί οτι ειμαι μια κοπελα που προσπαθεί να αγγίξει τα πρότυπα ο ομορφιάς που μας εχουν θέσει και εχω καταληξει να ασχολουμαι με την παραμικρή λεπτομερεια πανω μου,νιώθοντας σπάνια ομορφη και ελκυστική και γεμάτη ανασφαλειες. Απλα ηθελα να το πω σε καποιον.
5
 
 
 
 
σχόλια
Κούκλα μου μια χαρά ακούγεται να είναι το σωματακι σου! Να ησουνα 70 κιλά με 1,70 ύψος ,να σου έλεγα ναι λίγα κιλακια τα θες! Τώρα όμως,εισαιι μια χαρά και αν στην τελική δεν είσαι ικανοποίημενη με την εικόνα σου,με λίγη γυμναστική την εβδομάδα θα είσαι τέλεια!
Έχω την αίσθηση οτι με τα κιλά και το ύψος που αναφέρεις είσαι κανονική, δεν είσαι οντρη και έχεις και ένα σκασμό κιλά στο στήθος. Αν αισθάνεσαι οτι με λιγότερα κιλά θα ήσουν πιο άνετη, τότε χρησιμοποίησε το ίντερνετ προς όφελος σου. Βρες πόσες θερμίδες πρέπει να καταναλώνεις τη μέρα, προσπάθησε να μη τσιγαρίζεις ή τηγανίζεις τίποτα, κόψε ζάχαρες και τα πολλά λιπαρά και κάνε γυμναστική τουλάχιστο τρεις φορές τη βδομάδα. Έλεγχος θερμίδων, γυμναστική, υπομονή και όχι ακρότητες! Όχι στις δίαιτες των 1000 ή 1200 θερμίδων! Βάλε ένα ρεαλιστικό στόχο και με δουλειά και επιμονή θα τα καταφέρεις. Κάνε το πρώτα απ όλα για τον εαυτό σου και την υγεία σου και όχι για τα πρότυπα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon