ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2015 | 16:42

Ασέξουαλ τα υπέρ και τα κατά

Είμαι άντρας ασέξουαλ 22 ετων .... Τα κατά είναι οτι η συντροφικότητα μου λείπει αρκετά αλλά οκ δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό και αργότερα θα μου λείψει η οικογένεια Τα υπέρ του να είσαι ελευθερος κάνεις τη ζωή που θές ξοδεύεις τα λεφτά σου οπως θεσ κάνεις την κοινωνική ζωή που θες αφοσιώνεσαι στην καριέρα σου και κυρίως ζεις ήρεμα Αυτη λοιπον η αποψη μου ακουω τις δικες σας
8
 
 
 
 
σχόλια
Αυτα τα υπερ που αναφερεις μπορεις να τα χεις και με ενα συντροφο διπλα σου !!! (το τονιζω γιατι μου φανηκε οτι λες οτι μονο ενας ασεξουαλ μπορει να τα χει ) Και εχω κ μια απορια .. ασεξουαλ δεν σημαινει οτι δεν θες να κανεισ σεξ ? αυτο γιατι να σε εμποδιει να εχεισ σχεση με καποιον ανθρωπο ?
Από την άλλη βέβαια μπορείς να κάνεις σεξ χωρίς δεσμεύσεις. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι άλλο: Λέγοντας ασέξουαλ εννοείτε πως δεν έχετε καθόλου ερωτική διάθεση ή ότι δεν κάνετε σεξ; Για να το πω κομψα: Μαλακία τραβάτε;
Οταν με πιανει η φυσικη αναγκη ναι το κανω αλλα σε φαση συντομα να τελειωνω γιατι θελω να επιστρεψω σε αυτο που ασχολιομουνα φυσικα και πνευματικα.
Οκ κι εγώ όταν το κάνω μόνη μου θέλω να τελειώσω γρήγορα και μέχρι να πεις ψιτ έχω τελειώσει. Αν σε προσεγγίσει κάποια δε θα κάνεις τίποτα; Θα της πεις ότι δε θέλεις; Σε ελκύουν οι κοπέλες κατά τα άλλα; Το θεωρείς χάσιμο ενέργειας;
Αν με προσεγγισει καποια κοπελα δεν θα κοιταξω να φλερταρω η κατι αλλο. Δε μου βγαινει φυσικα να στο πω ετσι. Με ελκυουν οι κοπελες μεχρι το σημειο του θαυμασμου του ωραιου. Βλεπω μια ομορφη κοπελα και θαυμαζω την ομορφια της, δεν σκεφτομαι το παρακατω. Δεν το θεωρω σπαταλη ενεργειας οσο το θεωρω ασκοπο να ασχοληθω περαιτερω με μια κοπελα.
Α 29 εδω και συμφωνω απολυτα. Ασεξουαλικος επισης και μπορω να πω οτι δεν ειναι καθολου ασχημα, χρονια τωρα μπορω και ασχολουμαι με οτι μου κανει κεφι και ξοδευω παλι οπου θελω και οσο θελω.
Η άποψή μου είναι ότι ο κάθε ένας εδώ που αναφέρει κάτι αντίστοιχο όπως η έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας αλλά και η μελαγχολία είναι απαραίτητο να κάνει έναν έλεγχο για κάποιο πρόβλημα υγείας. Γιατί το να θέλεις να κάνεις σεξ είναι βασική ανάγκη, αν δεν κάνεις κάτι τρέχει σε οργανικό ή ψυχικό επίπεδο.Και καλά το να μην θέλεις να κάνεις σεξ και το αποδέχεσαι, αλλά συνήθως αυτή η μη επιθυμία συνδέεται και με άλλα ζητήματα σε οργανικό ή ψυχικό επίπεδο.Οπότε αγαπητέ πρέπει να δεις έναν παθολόγο ή ανδρολόγο και μετά να το χρήσεις αυτό τρόπο ζωής. Τελείως φιλικά.
Εννοείς πως είσαι ασέξουαλ γενικά ή σε αυτή τη φάση της ζωής σου; Σε αυτή τη φάση είμαι κι εγώ και μπορώ να πω πως μου αρέσει. Μου αρέσει να μη μου τηλεφωνεί κανείς, μου αρέσει να φλερτάρω χωρίς τύψεις, μου αρέσει να κοιμάμαι μόνη σε διπλό κρεβάτι, μου αρέσει να κάνω αποτρίχωση όποτε εγώ θέλω. Ωστώσο κάποιες φορές μου λείπει μια αγκαλιά και ένα βλέμμα γεμάτο καύλα.
Scroll to top icon