ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2015 | 00:44

Γεια σας

Τελικά ποιος ορίζει το ηθικό και το ανήθικο ; Σίγουρα θα με κατακρίνετε αλλα δεν με ενοχλεί καθώς τα εχω βρει με τον εαυτό μου. Ειμαι μια κοπέλα 24 χρόνων και η κύρια απασχόληση μου ειναι η συνεύρεση με κυρίους επι πληρωμής,πιο λαϊκά η βίζιτα. Περνάω καλα στη ζωή μου χωρις κανενα οικονομικό πρόβλημα,ορίζω το ωράριο εργασίας όπως βολεύει εμένα και πηγαίνω διακοπές όποτε μου κανει κέφι. Δεν το βλεπω σαν κατι κακό,αν και λένε πως οταν συνηθίζεις το τέρας αρχίζεις να του μοιάζεις.Ποια ειναι η άποψη σας πάνω σε αυτο το θέμα; Και πως θα αντιδρούσατε αν μαθαίνατε κατι τέτοιο για ένα κοντινό σας πρόσωπο ;
8
 
 
 
 
σχόλια
Δικό σου το σώμα και η ψυχή να την πουλάς ,να τη χαρίζεις ότι θες αφού εσύ είσαι οκ με αυτό ότι και να σου πούμε εμείς θα είναι περιτό .Το θέμα είναι αυτό να μη σου γίνει εμπόδιο να βρείς κάποιον να έχεις δίπλα σου γιατί καλά τα ταξίδια και τα λεφτά αλλά θα υπάρξουν στιγμές που θα φας τρελη απόρριψη από άντρα που μπορεί να ερωτευτείς ή αγαπήσεις αν μάθει την αλήθεια για εσένα και εκεί πιστευώ θα αναθεωρήσεις ...Εκτός αυτού λόγω του ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι γίνεται να θες να κάνεις σεξ με κάποιον χωρίς να σε συγκινεί κάτι άλλο πάνω του πέρα από τα φράγκα θεωρώ και μακάρι να κάνω λάθος ότι μάλλον είχες δύσκολη παιδική ηλικία και έφτασες σε σημείο να κάνεις πολλά από τα αισθήματά σου στην άκρη για να επιβι΄ωσεις .Ναι οκ οι καιροί είναι δύσκολοι ,αξιοζήλευτα τα λεφτά και τα ταξίδια όμως η καρδιά σου δε γεμίζει από αυτά .Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου και είσαι και μικρή κοπέλα που σίγουρα έχει την δυνατότητα να κάνει πολλά περισσότερα απο αυτό και σίγουρα όταν ήσουν μικρή δεν φανταζόσουν έτσι τον εαυτό σου .
εμένα μου κάνει το ίδιο αν εισαι κομμώτρια, δικηγόρος ή συνοδός κυριών. Το παν ειναι να εισαι ενταξει άνθρωπος. προφανώς και δεν θα ειχα απολύτως κανένα πρόβλημα αν ήσουν κοντινό μου πρόσωπο. Και όποιος έχει, ας θυμηθεί ότι δεν του πέφτει κανένας λόγος.
Απλα εγω θεωρω πως οταν καποιος μπλεκει σε τετοια κυκλωματα δυσκολα ξεμπλεκει.αν μαθαινα για καποιο δικο μου κοντινο προσωπο θα σοκαριζομουν κ θα προσπαθουσα να τν καταλαβω.
Και ενας δολοφονος μπορει να τα εχει βρει με τον εαυτο του αφου διαπραξει καποιο εγκλημα, ή καποιος που απατησε την συζυγο του, ή καποιος που εκλεψε κλπ κλπ.. Το τι ειναι ηθικο και ανηθικο το οριζει η κοινωνια και η ανθρωπινη φυση σε ενα βαθμο, και μετα ο ιδιος μας ο εαυτος. Το οτι κατι ειναι ηθικο για εσενα, δεν σημαινει οτι ειναι και για αλλους. Τωρα το αν ειναι ωραιο μια κοπελα, υποθετω ομορφη, να δινει το σωμα της στον καθε "κυριο" επι αμοιβης, ειναι αλλο θεμα. Η δικη μου αντιδραση; Αν ημουν φιλος σου, θα σου ελεγα να βρεις μια δουλεια που θα σου παρεχει οσα μπορει να σου παρεχει, και να αφησεις την δηθεν "μεγαλη" ζωη με τα "πολλα" λεφτα, τα ξενοδοχεια, τα δωρα, και την μοστρα στις φιλες και στους φιλους κλπ.. γιατι πρωτον ειναι μονο υλικα, δευτερον χανονται απο την μια στιγμη στην αλλη και μετα να σε δω, και τριτον ισως σου αξιζει κατι καλυτερο σαν κοπελα. Αλλωστε καποια μερα και εσυ θα βρεις τον αντρα της ζωης σου, και θα κανεις οικογενεια, παιδια, κλπ. Θα τους εκρυβες για παντα αυτο το κομματι της ζωης σου; Θα ησουν περηφανη η κορη σου μελλοντικα να κανει το ιδιο; Και διαφορα αλλα φιλοσοφικα ερωτηματα..
Δεν είναι ολοι οι ανθρωποι από την ιδια "παστα".Εχω δει κουκλαρες να παλευουν καθημερινα για να κανουν κατι στη ζωη τους.Σε πολλους αρεσει το ευκολο,η καλοπεραση και μενουν στην επιφανεια.Δεν το κανουν ουτε από αναγκη,ουτε επειδή παρασυρθηκαν,το κανουν επειδή το γουσταρουν.Αν εκεινοι τα εχουν καλα με τη συνειδηση τους δεν νομιζω ότι αφορα καποιον άλλο τι κανουν στη ζωη τους,ουτε θα τους υποδειξουμε εμεις πως να ζουν.
Απλα σκεψου πως αυτος που πληρωνει για την βιζιτα μπορει σε ενα παραλληλο συμπαν να ειναι ο αντρας σου και εσυ σαν καλη χαζη γυναικα να τον περιμενεις σπιτι να "γυρισει απο την δουλειά"
Scroll to top icon