ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2015 | 22:35

Πρέπει κάπου να το πω...

Είμαι αγόρι, 21 χρόνων. Μέσα στην καύλα όλη μέρα λόγω ηλικίας, λογικό. Αλλά όταν κάνω σεξ με την κοπέλα μου, δεν το ευχαριστιέμαι! Έχω περάσει πολύ καλύτερα μόνος μου να την παίζω παρά σε σεξ! Τι γίνεται με την πάρτη μου;;; Είμαι περίεργος;;; (Να διευκρινίσω ότι δεν το έχω κάνει πολλές φορές, δεν έχω πολλές εμπειρίες. Μόνο με την κοπέλα μου και με 1 ακόμη κοπέλα παλιότερα έχω κάνει σεξ.)
4
 
 
 
 
σχόλια
Πιθανόν να είσαι πορνοεθισμένος.. Κόψε εντελώς τη πορνογραφία και περιόρισε τον αυνανισμό έως σε 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Ανέπτυξε επικοινωνία με τη κοπέλα σου και σταδιακά η γενετήσια ορμή σου θα επανέλθει.
Συγνωμη που ρωτησα απλα πρεπει να σκεφτεις..Αν το παθαινεις με την κοπελα σου συνεχεια τοτε ισως κατι να φταιει..προσπαθησε να μην κανεις κατι ερωτικο οταν εισαι μονος σου για να εισαι με πιο πολλες ορμες στην κοπελα σου..και να κανετε κατι αλλο...εννοω διαφορετικους τροπους σε αυτο τον τομεα..καταλαβες..
Scroll to top icon