ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.9.2015 | 14:38

Tι σου είμαι;

Περίεργη ερώτηση και απαιτεί περίεργη απάντηση. Σε ξέρω όχι τόσο καλά,σου μιλάω καθημερινά, έχουμε μοιραστεί 2 βράδια μαζί και αυτά όχι μόνο με σεξ. Με αγκαλιάζεις και όταν με είχες αγκαλιά όλο το βράδυ και σε ρωτάω "γιατί;" μου λες "γιατί έτσι μου βγαίνει". Δεν είμαι η ξεπέτα που ήθελες υποθέτω. Δεν είμαι αυτή της μίας βραδιάς και έξω από εδώ. Θα μου το έλεγες, δεν σου είμαι τίποτα για να σε νοιάζει αν θα με πληγώσεις. Αλλά εμείς μιλάμε. Και σε νευριάζω και με φιλάς και σε αγκαλιάζω και γελάμε. Και ακούμε και μουσική. Πολύ βασικό να ακούμε μαζί μουσική.Όμως, στο τι σου είμαι δεν μπορείς να απαντήσεις. Ούτε είσαι ερωτευμένος μαζί μου. Τι είμαι για εσένα; Κάτι να περνάς την ώρα σου μέχρι να βρεις το επόμενο; Πολύ άσχημο. Μην με αγκαλιάζεις αν είμαι αυτό. Μην με αφήνεις να σε φιλάω αν είμαι αυτό. Μην με κοιτάς και να χαμογελάς. Μην με αφήνεις να σε ερωτεύομαι.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν τρελαίνομαι γι'αυτό.Τρελαίνομαι γιατί όταν έγινε η συζήτηση του "τι είμαι" γυρίζει και μου λέει "δεν είσαι ξεπέτα πάντως. Νιώθω κάτι παραπάνω για εσένα".
Scroll to top icon