ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.9.2015 | 16:27

SOS - ΣΜΝ - ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ".ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΟΛΕΙΧΙΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΑ ΕΞΟΓΚΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΣΠΥΡΑΚΙΑ (ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ -ΣΒΗΣΤΑ ΦΩΤΑ). ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΟΡΓΑΝΑ;ΕΧΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
5
 
 
 
 
σχόλια
υπεροχα..εχω πανικοβληθει εδω και ωρες βασικα... ρε παιδια ομως τα κονδυλωματα δεν εχουν συμπτωματα; εννοω εκεινος ουτε ποναει ουτε εχει φαγουρα ουτε νιωθει κατι γενικα.
Αν και δεν θέλω να σε πανικοβάλλω συνήθως τα κονδυλώματα στους άντρες σε αυτό το σημείοσημείο του πέους βγαίνουν. Μην το αφήσεις έτσι να πας στον γιατρό το συντομότερο κι εσύ κι το αγόρι σου.
Αν το χερι σου μετα ακουμπησε τα οργανα σου μπορει να μεταφερθηκε ο ιος,ΑΝ ειναι κονδυλωματα.Ενας γιατρος θα σας δωσει πιο πολλες πληροφοριες.
Ειναι πανω στη βαλανο προς το πετσακι?Το πιο συνηθισμενο ειναι οι μαργαριτοειδεις βλατιδες,που ειναι ακινδυνες.Αλλα μπορει να ειναι και κονδυλωματα.Ισως πρεπει να τα δει γιατρος.
Scroll to top icon