ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.9.2015 | 20:34

...

Απογοήτευση. Αυτό νιώθω για τους ανθρώπους δίπλα μου. Με άφησαν μόνη μου να περάσω μια κατάθλιψη που νομίζω ούτε η ψυχολόγος τη βοηθάει να περάσει. Δεν θέλω να προσπαθώ άλλο. Κουράστηκα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Πάνε σε άλλο ψυχολόγο, διάβασε βιβλία αυτοβελτίωσης, απευθύνσου στην οικογένεια σου για παρηγόρια. Δυστυχώς, για κάποιους η κατάθλιψη είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσουν (π.χ οι φίλοι σου, μπορεί να μη ξέρουν τι να κάνουν).Θα τα καταφέρεις. :)
Οταν καταλαβεις πως μονο εσυ μπορεις να βοηθησεις τον εαυτο σου τοτε μονο θα ξεκινησει η αποθεραπεια σου. Μην περιμενεις απο κανεναν αλλο (φιλους, συγγενεις κλπ) να σε καταλαβει και να βοηθησει στο βαθμο που θα ηθελες. Δεν μπορουν, δεν το αντεχουν. Βοηθα τη ψυχολογο σου να σε καταλαβει για να σε βοηθησει. Δυστυχως η καταθλιψη ειναι πολυ προσωπικη υποθεση. Σου ευχομαι να εχεις κουραγιο και δυναμη να την αντιμετωπισεις.
Scroll to top icon