ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.9.2015 | 21:11

αλλεργία?

Εδώ και αρκετό καιρό όταν βαφω τα μάτια μου βάζοντας μασκαρα και μολύβι από μέσα, θολώνουν και δεν βλέπω καλά. Ειδικά μετά από κάποιες ώρες είναι πολύ ενοχλητικό! Δεν είχα ποτέ παλιά τέτοιο πρόβλημα και δεν φταίει η ποιότητα των καλλυντικών, καθώς χρησιμοποιώ επώνυμα προϊόντα και μάλιστα έχω αλλάξει και 2-3 μάρκες. Και η δουλειά μου είναι τέτοια που πρέπει να είμαι βαμμένη όλη τη μέρα. Ξέρω ότι υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα από το δικό μου, αλλά αν κάποιος γνωρίζει πως να με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα! Να πάω σε γιατρό? Ευχαριστώ!
3
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχήν πέταξε το μολύβι και την μασκαρα που εχεις και πάρε αλλα.Αν έχεις κάποια επιπεφυκίτιδα απλά μολύνεις την μάσκαρα και μετά την ξαναβάζεις στο μάτι σου και γι αυτό δεν σου περνάει.Πήγαινε στο γιατρό να σε δει και αν πρέπει οπωδήποτε να βάφεσαι για την δουλειά σου μην βάζεις μολύβι και αγόρασε μια καινούργια μάσκαρα που θα χρησιμοποιείς με αυτά τα βουρτσάκια που είναι μιας χρήσης.
Το να σταματήσεις να βάζεις μολύβι μέσα στο μάτι το σκέφτηκες; Δοκίμασε το αν και πιστεύω ότι μια επίσκεψη στον οθφαλμίατρο πρέπει να την κάνεις, η θολούρα μπορεί να είναι από κούραση (πολλές ώρες σε οθόνη) ή από ξηρότητα ( λόγο κλιματιστικού πχ). Ο γιατρός θα σου πει τι να κάνεις.
Μερικές φορές μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και λίγο πιο επώδυνα γιατί στα ξαφνικά αρχίζουν κ τσούζουν και δακρύζουν χωρίς λόγο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε έναν αλλεργιολόγο και έναν οφθαλμίατρο!
Scroll to top icon