ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.9.2015 | 00:04

Τολμη θελει..

Καθημερινα μπαινω σε λεωφορεια, μετρο κ βλεπω ωραια αγορια, τα κοιταω, καποιες φορες ανταποδιδουν, κ μετα κατεβαινουν στην επομενη σταση κ τελος. Κ σκεφτομαι τι θα γινοταν αραγε αν τα πραγματα ηταν διαφορετικα? Τι θα γινοταν δηλαδη αν πλησιαζαμε ο ενας τον αλλον κ πιαναμε την κουβεντα? Στο κλαμπ ενας αντρας θα πλησιασει μια κοπελα που θα του αρεσει(οχι παντα αλλα anyway, συμβαινει συχνα). Ε γιατι να μη συμβαινει κ στο δρομο αυτο? Θα μου πειτε, γιατι ο αλλος μπορει να βιαζεται. Ε οκ πες οτι ειστε μεσα σ ενα λεωφορειο. Υπαρχει χρονος αμα θες να πιασεις κουβεντα εστω για 5 λεπτα. Γιατι να μην το τολμησεις? Γιατι μεσα στο κλαμπ ας πουμε κανεις την κινηση, ενω στο λεωφορειο δεν τολμας? Που ξερεις, ο ερωτας της ζωης σου μπορει να καθεται στο διπλανο καθισμα του λεωφορειου. ΤΟλμη θελει. Ασε που στο μετρο κ στο λεωφορειο μπορεις να δεις περισσοτερους ανθρωπους απ ο,τι σ ενα κλαμπ, κ μαλιστα διαφορετικες ηλικιες κ διαφορετικα στυλ ατομων.
1
 
 
 
 
σχόλια
Διότι αγαπητή μου αν στην πέσει κάποιος στο δρόμο ο οποίος δε θα σου αρέσει θα τον θεωρήσεις ανώμαλο, κι όχι τολμηρό. Γι'αυτό δεν είναι τόσο "τολμηροί" οι άντρες. Στο κάτω-κάτω εσύ τι κάνεις γι'άυτό; Ισότητα φύλων δεν έχουμε; Κάνε εσύ την πρώτη κίνηση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon