ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2015 | 01:01

Θα ήθελα γνωμες

Πριν λίγες μέρες γνώρισα ένα παιδί στη σχολή . Στην αρχή καθίσαμε μαζί στο αμφιθέατρο, την επόμενη μέρα συναντηθήκαμε τυχαία 3 φορές, μιλήσαμε λίγο, χθες ξανασυναντηθούμε τυχαία, περπατήσαμε και μιλήσαμε λίγο. Είναι πολύ ευγενικός και γλυκος και μου αρέσει αλλά δε ξέρω αν με βλέπει σα φίλη μόνο. Γνωριζόμαστε από τη Δευτέρα μόνο και είναι πολύ ευγενικός πχ είχα αργήσει στο μάθημα και μετά ζήτησε μια φωτοτυπία από τον καθηγητή για μένα, μου ανοίγει τις πόρτες και με αφήνει να περνάω πρώτη, μου είπε ότι είμαι γλυκια-ευγενική και του είπα κι εγώ ότι είναι πολύ ευγενικός και χθες όταν αποχαιρετηστηκαμε άνοιξε τα χέρια του για να τον αγκαλιάσω και με αγκάλιασε σφιχτά και μετά ανταλλάξαμε Facebook. Είναι τόσο συμπαθητικος και γλυκος και διαχέονται νωρίς για να καταλάβω τι σκέφτεται,μου αρέσει πάντως. Ποια είναι η γνώμη σας??
3
 
 
 
 
σχόλια
Όντως φαίνεται να δείχνει καλά δείγματα. Τα φαινόμενα απατούν κιόλας βέβαια.Δεν μπορώ να σου πω αν σε βλέπει μόνο φιλικά ή όχι, αυτό μόνο εκείνος το ξέρει.Εφόσον όμως εσύ θέλεις όπως λες, για αρχή δείχνε κάποια πραγματάκια σιγά σιγά. Χαμογελάκια, πιάσε στη χειρότερη κάποια κουβέντα στο fb αφού είπες ότι ανταλλάξατε αν και εννοείται προτιμότερο είναι από κοντά και προσπάθησε διακριτικά να δεις έστω σε τι φάση βρίσκεται και να τον γνωρίσεις λίγο καλύτερα. Ίσως έτσι έχεις μια καλύτερη εικόνα για το αν επιθυμεί κι αυτός κάτι παραπάνω, και τότε αποφασίζεις.
Scroll to top icon