ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2015 | 13:24

άντρες

Γιατί τους άντρες τους νοιάζει μόνο το σεξ;Γιατί γίνονται τόσο αναίσθητοι ,μπροστά στην απόκτηση του,αφού δεν τους νοιάζουν τα αισθήματα των άλλων και συγκεκριμένα των γυναικών που σπαν;Γιατί στην τελική ρε γ@μ0tO είναι ΤΌΣΟ ΜΑ ΤΌΣΟ μουνοδουλοι;
8
 
 
 
 
σχόλια
Mα δεν τους νοιάζει μόνο το σεξ! Απλά αυτό βλέπεις εσύ κι οι υπόλοιπες γιατί είστε μικρές και θέλετε ρομάντζα, χουχουλιάσματα και τέτοιες πίπες. Όταν τα απομυθοποιήσετε αυτά όλα και καταλάβετε ότι κανένας σοβαρός άντρας δεν τα παρέχει επ'άπειρον (γιατί δεν είναι και στην νοοτροπία τους να τα κάνουν για πάνω από Χ μήνες, trust me) θα εκτιμήσετε το σεξ περισσότερο. Αν και υποψιάζομαι ότι άλλο λες. Ότι δεν σου δίνουν /έδωσε σημασία για κάτι παραπάνω. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με την μουνοδουλίαση αλλά με το τι προσφέρεις εσύ για δέλεαρ. Μήπως για να τραβήξεις το ενδιαφέρον έδωσες την εντύπωση ότι είσαι μια αιθέρια "μοντέρνα" ύπαρξη? Μήπως έδειξε να μην θέλει να δεσμευτεί και υπονόησες ότι ΟΚ, είσαι εντάξει με αυτό, ας το πάμε χαλαρά? Προσπαθώ να δω τι μπορείς να αλλάξεις. Κάποιοι φυσικά είναι πανηλίθιοι και δεν πρόκειται να γίνει κάτι άλλο με αυτούς, σε αυτό δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Δεν μιλάω για προσωπική μου εμπειρία γιατί δεν έχω εμπειρίες ακόμη, αν και 18 δεν έχω :/Απλώς παρακολουθώ τι γίνεται γύρο μου.Ας πούμε βλέπω άντρες να χρησιμοποιούν αισθήματα γυναικών μόνο για να ικανοποιήσουν σεξουαλική τους ανάγκη.Βλέπω να κάνουν "αρπαχτες" με άλλες κοπέλες ενώ είναι σε σχέσηγια να επιβεβαίωθουν .Τι να πω...Σίγουρα δεν είναι όλοι οι άντρες έστι.Αλλά το ότι συμπεριφέρονται έστω και λίγοι έτσι με θλιβει.Τι να πω ίσως και να ζητάω πολλά περισσότερα από όσα μπορούν να δώσουν οι ίδιοι εκ φύσεως. Καθώς οι γυναίκες αν όχι όλες οι περισσότερες είναι πιο συναισθηματικές σε σύγκριση με τους άντρες. Έχεις δίκαιο σε ότι λες με τα ρομάντζα προφανώς είμαι πολύ ρομαντική και αυτό δεν είναι υπέρ μου,ζητάω πολλά και το ξέρω.
Είσαι 18 και δεν έχεις κάνει σεξ. Είσαι δηλαδή όπως πρέπει να είσαι: ιδεαλίστρια. Το φυσικό αυτό είναι. Αν ήσουν κάτι άλλο θα ήταν περίεργο και παράλογο. Δυστυχώς η ζωή αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι έχουν πολύ κοινές, πεζές, ταπεινές αν θες, ανάγκες που είναι εξίσου αναγκαίες όμως όσο οι πιο συναισθηματικές/πνευματικές. Γι'αυτό και το "τι να το κάνω να έχω να πληρώσω το ρεύμα αν δεν έχω κάποιον να με αγκαλιάζει" πχ. θα το έλεγε κάποιος που είναι πολύ νέος μόνο. Οι άντρες και βαθιά μπορούν να αγαπήσουν (το ίδιο βαθιά, μην σου πω και περισσότερο) με τις γυναίκες και το ίδιο μπορεί να ερωτευτούν. Επιπλέον είναι πάγια θέση μου, με την πείρα μου, αν θες, ότι και το σεξ είναι μια μορφή αγάπης. Σαρκικής αγάπης. Και έχει μεγαλείο, αν το βιώσει σε βάθος.Απλούστατα η σημερινή εποχή τρέχει με ιλλιγγιώδεις ρυθμούς, οι νέοι στην ηλικία σου έχουν τρομακτική πίεση (που δεν είχαν όταν ήμουν εγώ τόσο), και το διαδίκτυο με τις βλακείες του FB και των dating sites και του συνεχούς πορνό, δεν βοηθάει. Μην απελπίζεσαι. Ρομαντισμός είναι να κοιτάς την ζωή κατάματα και να ελπίζεις ότι ο άνθρωπος που θα αγαπήσεις και θα σε αγαπήσει θα είναι αυτός που θα σε εξελίξει ως άνθρωπο και θα τον εξελίξεις κι εσύ. Κι όλα καλά θα σου πάνε.
Να κάνω μια διευκρίνηση για όποιους διαβάζουν γρήγορα για να μην παρεξηγηθώ. Δεν υπονοώ άνωθεν ότι πρέπει κάποια στα 18 να είναι ή να μην είναι παρθένα. Εννοώ ότι κάποια στα 18 είναι (και πρέπει να είναι, με την αθωότητα της νεανικότητας) ιδεαλίστρια, και ομοίως ότι αφού δεν έχει έρθει σε επαφή με το σαρκικό μέρο, το σεξ, είναι ιδεαλίστρια (κατά την Πλατωνική έννοια).
Αν είναι ειλικρινής απέναντί σου και σου ζητήσει μόνο αυτό, το πρόβλημα διαχείρισης το έχεις εσύ κ όχι αυτός. Αν πουλάει παραμύθι για να κάνει σεξ είναι μαλάκας απλά. Ο άντρας απ τη φύση του σκέφτεται περισσότερο με το πουλί του.
Στο πρώτο σκέλος της απάντησης σου θα συμφωνησω.Όμως σε ότι αφορά το δεύτερο σκέλος τόσο χαμηλά καταστάσεις το φύλο σου;Τόσο ρηχοί πιά είναι οι άντρες που να σκέφτονται περισσότερο το πουλί τους;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon