ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.9.2015 | 21:35

Για το υπερτροφικό εγώ η κουβέντα

Λες στ'αλήθεια να πεινάσει το αναθεματισμένο εγώ του? Αυτό που του το ταΐζω μέρα- νύχτα μήνες τώρα? Γιατί είναι τόσο δύσκολο να ξεκολλήσω από κάποιον που είναι τέτοιος? Αφού ξέρω ότι δε μου χρειάζεται και μπορώ μια χαρά χωρίς αυτόν να συνεχίσω γιατί μου το κάνω η ηλίθια και γυρνάω γύρω γύρω του?Θέλω βοήθεια να κρατηθώ μακρυά του.Δεν αξίζει. Δεν μου αξίζει.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εσύ γυρνάς γύρω γύρω... ξέρω τα έχω κάνει κ εγώ..και τον ταΐζεις κιόλας...ξέρω κ εγώ, το θέμα είναι... εκτιμάει τίποτα απο αυτά? παίρνεις κάτι απο όσα δίνεις πίσω? Ξέρω ανιδιοτέλεια στην αγάπη..δίνεις γιατι θέλεις να δώσεις, όχι για να πάρεις... μήπως όμως ακόμα και αυτά που δίνεις δεν φτάνουν καν στον αποδέκτη? Όχι γιατι δεν καταλαβαίνει, ίσως απλά γιατί δεν θέλει να τα πάρει?Κανείς με το ζόρι δεν μπορεί να εκτιμήσει.Και πίστεψέ με αν δεν σκεφτείς λίγο τον ευατό σου και δεν βάλεις τον εγωισμό σου μπροστά, θα γυρνάς μέχρι να βρεθεί κάποιος που θα θέλει πραγματικά όχι μόνο να πάρει αλλά και να δώσει.και άντε να βρεθεί αν εσύ είσαι διαθέσιμη μόνο για εκείνον...εκείνον που ούτε να παρει θέλει, ούτε να δώσει.Βράσε στο ζουμί σου, ξέκοψε, ξέσπασε αλλά μην το δείχνεις.Μόνο έτσι ίσως κάποια στιγμή καταφέρεις να προχωρήσεις.
Scroll to top icon