ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2015 | 19:11

Παιδια δεν ξερω τι να κανω

Η γειτονισσα μου εχει δυο μικρα παιδακια πρεπει να ειναι 3-4 χρονων και τα κακοποιει αλλα και τους φωναζει.. Δεν ξερω τι να κανω... Τους φωναζει συνεχεια και ακουγεται σε ολοι την γειτονια(οχι δηλαδη τοσο γιατι στο μερος που μενει μονο εμεις την ακουμε)Οταν τα μωρα κλενε τους λεει κληστε το στομα σας γιατι θα σας κανω μαυρα,,, μαζεψτω γιατι θα σε δερω,, γαμωτο κερατο σας,, τους φωναζει χαζα,ηλιθια... τα δερνει και τα μωρα μολις κανουν κατι τους φωναζει,.. Τι να κανω;;;; Το λεω στην μαμα μου με ακουει αλλα λεει δεν πρεπει να ανακατευτουμε γιατι μετα θα μπλεξουμε εμεις και αλλα τετοια... Ειναι κριμα τα μωρακια και ακομα ειναι τοσο χρονων που δεν καταλαβενουν τι κανουν.. Μολις μεγαλωσουν;;;;
4
 
 
 
 
σχόλια
Μπορείς να κανεις ανώνυμη καταγγελία στις τηλεφωνικές γραμμές που υπάρχουν για την προστασία των παιδιών η και στο χαμόγελο του παιδιού! Μην το αφήσεις πάντως αν κρινεις ότι τα παιδιά κινδυνεύουν.
Δεν αποκλείεται να τους έχουν ξαναστείλει αστυνομία στο σπίτι. Υπάρχουν και ειδικές γραμμές ωστόσο. Και μία που διαφημίζεται συχνά αλλά ψάχνω τώρα και δεν ξέρω ποια είναι.Και με search στο google πάντως σου βγαίνουν αρκετά.
Μεγάλωσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον και ευχόμουν κάθε μέρα κάποιος γείτονας να κάνει κάτι. Δεν ξέρω ποια είναι η νομική διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις, αλλά αν το αποφασίσεις ίσως σώσεις τα παιδάκια από πολλά χρόνια κακοποίησης, που δε θα σταματήσει από μόνη της.
Κανε καταγγελια τωρα τωρα ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ!ΤΩΡΑ!Τι περιμενεις να εχουν την κατληξη της Αννυ?Πριν λιγους μηνες εκεινη, σε λιγο καιρο τα παιδακια που περιγραφεις!Αν εισαι σιγουρη κανε ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!Ανωνυμα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon