ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.12.2012 | 16:01

Μου τη σπάτε...

...όλοι εσείς που περιμένετε ο άλλος να μυρίσει τα νύχια του ότι λιώνετε, ψοφάτε, πεθαίνετε, αγωνιάτε και να σας πάρει τηλέφωνο, ενώ τις περισσότερες φορές το μόνο που έχετε κάνει εσείς είναι να του το έχετε παίξει από ψιλοαδιάφοροι έως ευγενικοί. Δεν ξέρω κανέναν να έχει γνωστοποιήσει ρητά τα αισθήματά του και να μην έχει πάρει ξεκάθαρη απάντηση.Άμα έχετε αφήσει τα πάντα στο φλου, τι κλαίγεστε και γκρινιάζετε που ο άλλος δεν ασχολείται ή τα αφήνει και αυτός στο φλου;Ή μήπως θέλετε επειδή κάνατε μια απλή γνωριμία ή επειδή ήπιατε έναν καφέ ο άλλος να σας ψάχνει εναγωνίως στο εξής; Έλεος, έχουμε και άλλα να ασχοληθούμε. Δεν πάει να πει ότι επειδή σε πέτυχα τυχαία και μου είπες πόσο χάρηκες που με είδες ότι εγώ έπιασα το μήνυμα πως γουστάρεις τρελά και στις επόμενες τρεις μέρες θα σε πάρω απαραιτήτως τηλέφωνο! Σταματήστε να ονειρεύεστε παραμύθια και αναλάβετε δράση. Αυτούς που περιμένετε να σας προσεγγίσουν, προσεγγίστε τους εσείς. Δεν θα σας πέσει ο κώλος ή τα μούτρα.Γεμίσαμε εξομολογούμενους που σας κλάνουν τα αντικείμενα του πόθου σας, μόνο που ο πόθος σας είναι μέσα στο μυαλό σας και τα αντικείμενα δεν έχουν πάρει χαμπάρι ποτέ ή, στην περίπτωση που κάτι έχουν καταλάβει, αυτό είναι ότι απλώς τα συμπαθήσατε ή ότι αν, και καλά, συντρέξουν οι συνθήκες, τότε βλέπουμε και λοιπά...Και αυτό το κάνετε κυρίως οι γυναίκες. Μην τυχόν και του ανέβει ο εγωισμός του άλλου ή μη φανείτε εύκολες. Όσο αυτό που σας καίεί το ξέρετε μόνο εσείς και οι κολλητοί σας, μην περιμένετε προκοπή. Αυτά και σόρι για το σεντόνι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Πολυ σωστα τα λες,και μαλιστα εχεις ενα ποιντ στο γεγονος οτι ολα βρισκονται στο μυαλο μας και νομιζουμε οτι εχετε παρει το μηνυμα αλλα τελικα τιποτα...!Αλλα να σου πω κατι? θεωρω οτι πολλες φορες αν εμεις (οι κοπελες) κανουμε πρωτες την κινηση,μετα τις περισσοτερες φορες το μετανιωνουμε γιατι πολυ απλα εσεις ξενερωνετε μαζι μας!!! Κατα την αποψη μου εμεις οι γυναικες πρεπει να σας δινουμε τα ''χιντς'' κ εσεις μετα να αναλαμβανετε δραση..
Scroll to top icon