ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.9.2015 | 13:25

Το αλκοόλ

με ξεκλειδώνει. Όχι, δεν μετατρέπομαι σε "ελεύθερων ηθών" κοπέλα, αλλά μου είναι πολύ πιο εύκολο να κάνω συζήτηση και πλακίτσα όταν έχω πιεί ένα-δύο ποτήρια. Θα έλεγα ότι γίνομαι πιο ευχάριστη και λιγότερο ευαίσθητη/κομπλεξική.Προσπαθώ να δουλέψω με τον εαυτό μου ώστε να μην χρειάζομαι αλκοόλ για να μπορώ να αισθανθώ άνετα με έναν άλλο άνθρωπο, δεν τα πολυκαταφέρνω προς το παρόν, αλλά πού θα πάει θα τα καταφέρω. Όλα στο μυαλό είναι.Ετών 24.Κράξτε ελεύθερα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Και γιατι να σε κραξουν? Ξερεις περναμε γενικοτερα πολλα για να μπορουμε να σταθουμε ακεραιοι σε καποια πραγματα. Ολοι θελουμε λιγο σπρωξιμο καπως χωρις να σου λεω οτι αυτο που κανεις ειναι καλο. Ειμαι και εγω στην ηλικια σου και εχω το ιδιο θεμα αλλα οχι με 1-2 ποτηρακια. Γινομαι πιο ευχαριστη μετα τα 5-6. Πριν απλα βαριεμαι τη ζωη μου και δεν εχω την ορεξη να ασχοληθω και να μιλησω. Λεω στον εαυτο μου οτι αυτο ειναι ενα σημαδι στεναχωριας απο ολα αυτα που εχουν μαζευτει ολον αυτον τον καιρο (αλλα δεν ειναι μονο αυτο). Καλο ειναι να μιλησεις σε καποιον αν δεις οτι δεν μπορεις να το σταματησεις η οτι το αυξανεις. Αν πιστευεις οτι το χεις σκεψου οτι ισως να ειναι και μια φαση που σε εριξε λιγο περισσοτερο, ολοι τις περναμε.
Scroll to top icon