ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.9.2015 | 18:40

Λοιπον..

Πιστευετε πως θα εχω προβλημα αν αποκαλυψω πως ειμαι λεσβια; Θα αντιμετωπισω δυσκολιες απο τον κοινωνικο περιγυρο μου; Δεν θελω πια να το κραταω μυστικο απο κανεναν, αλλα δεν ξερω τι συνεποιες θα εχει μια τετοια αποκαλυψη.Κοπελα 20.
1
 
 
 
 
σχόλια
Θα εστιάσω στις θετικές συνέπειες:Δεν θα χρειάζεται να κρύβεσαι, θα μπορείς να μιλάς ανοιχτά κ ειλικρινά με τους γύρω σου (χωρίς να τυρανιέσαι από σκέψεις όπως: 'τι θα σκεφτούν για μενα') θα αποδεχτείς ακόμα περισσότερο τον εαυτό σου, θα σταματήσουν να σου κάνουν άβολες ερωτήσεις όπως: 'έχεις γκόμενο;' ή 'σου αρέσει ο τάδε;' να σου κάνω κατάσταση με τον τάδε;'Επίσης, μπορεί να σου εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους κοπέλες που τους άρεσες, αλλά ήταν αβέβαιες για τις προτιμήσεις σου.Φυσικά δεν είναι όλα ρόδινα... Φαντάζομαι ότι σε προβληματίζει πως θα το πάρουν οι γονείς σου.Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, καθώς δεν ξέρω τι άνθρωποι είναι, τι αντιλήψεις έχουν κτλ. αλλά αν σε αγαπάνε πραγματικά θα το αποδεχτούν και με τον καιρό θα συνηθίσουν. Οκ μπορεί να υπάρξουν φωνές ή κάποιο σοκ στην αρχή. Όμως, δεν είναι τίποτα μπροστά στις μέρες που θα ακολουθήσουν. Θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας και δεν θα καθορίζεται η ζωή από το φόβο του να μην καταλάβουν κάτι. Τέλος το κρύψιμο με λίγα λόγια!Μόνο στην περίπτωση που οι γονείς σου είναι πολύ συντηρητικοί κ αυστηροί θα σε αποθάρρυνα από το να τους μιλήσεις.(αν πρόκειται να σε διώξουν απ'το σπίτι πχ- ακραίο αλλά συμβαίνει δυστυχώς)
Scroll to top icon