ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2015 | 09:17

Αριθμός σεξουαλικων συντρόφων.

Είμαι 25 και μέχρι πριν λίγους μήνες ήμουν παρθένα. Από τα 14 μου ένιωθα μειονεκτικα επειδή δεν είχα φιληθει, δεν είχα κάνει σχέση, ούτε σεξ όπως οι τότε φίλες μου. Ειλικρινά είχα κόμπλεξ επειδή τους φαινόταν περίεργο που δεν είχα κάνει κάτι, σχεδόν είχαν βλέμμα οικτου. Κι έτσι περνούσαν τα χρόνια, τελείωσε το σχολείο, ήρθε η σχολή, τελείωσε κι εκείνη... Έπρεπε να φτάσω 22-23 για να καταλάβω ότι απλά δεν μπορώ να κάνω σεξ εκτός σχέσης (εκείνη δεν ερχόταν ποτέ καθώς οι τύποι που ερωτευομουν τλκ ήθελαν ξεπετες ως επί το πλείστον) επειδή είμαι συναισθηματικη, ακόμα κι αν ορμονικα κοντεύω να τρελαθώ από την επιθυμία. Ένιωθα μεγάλη, αλλά ευτυχώς υπάρχει το ίντερνετ όπου έψαξα το θέμα και είδα ότι υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν κάνει ούτε σχέση ούτε σεξ σε αυτή την ηλικία και φυσικά γνώριζα και κόσμο με διαφορετικές μεταξύ τους νοοτροπίες πάνω στο θέμα. Τελικά προχώρησα μέσα στη πρώτη μου σχέση με ένα παιδί που με αγαπάει αλλά ξέρω ότι το story δεν τσουλαει λόγω διαφορετικών σχεδίων για το άμεσο μέλλον. Φτάνω, λοιπόν, στο τωρινό θέμα. Θα ακουστεί γελοίο, αλλά κάποιες φορές νιώθω άσχημα που όταν χωρίσω δεν θα είμαι παρθένα. Από τη μια νιώθω οκ που το έκανα και πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει επιτέλους , από την άλλη φοβάμαι ότι αν βρω κάποιο σοβαρό παιδί θα τον πειράξει. Αυτό συμβαίνει επειδή βλέπω ότι οι κοπέλες και μόνο, κρίνονται για κάθε σεξουαλικη τους επιλογή. Αν είναι παρθένα είναι φρικιο και έχει κουσούρια, αν όχι,είναι πουτανακι και κανείς δεν τη θέλει για μάνα των παιδιών του. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι οι άντρες έχουν το "δικαίωμα "να πάνε με όσες θέλουν χωρίς να νιώθουν τυψεις και να κοκορευονται για τον αριθμό, ενώ οι γυναίκες αν κάνουν το ίδιο είναι καταπτυστες. Πλέον, εχω φίλες που ακόμα είναι παρθενες και φίλες που έχουν πάει με περισσότερα από δέκα άτομα. Δεν νιώθω ούτε κατώτερη ούτε ανώτερη από καμία. Βλέπω ότι ουσιαστικά είναι φοβερές κοπέλες, ανεξαρτήτως σεξουαλικης ζωής. Η κοινωνία μου τη σπάει, τα ταμπού της, η νοοτροπία των καλουπιων και ότι για τις επιλογές που αφορούν μόνο εμάς πρέπει να απολογουμαστε και να κρινομαστε σκληρά. Το ερέθισμα για την εξομολόγηση μου το έδωσε μια άλλη εξομολόγηση του 2013 από μια κοπέλα που είχε υποστεί κατακραυγη επειδή είχε πάει με 19 άντρες στα 25 της. Πιστεύω ότι η προσωπική ζωή, εφόσον δεν απαταμε κανέναν ή δεν είμαστε τα τρίτα προσωπα, είναι μόνο δικό μας θέμα. Έλα όμως που από τη μια είναι οι γιαγιάδες, θειες κλπ που σου λένε ότι απαγορεύεται το σεξ πριν τον γάμο και από την άλλη η κοινωνία που το προβάλλει ασύστολα! Και όσο για το σεξ γυναίκες vs άντρες, βαρέθηκα τα στερεότυπα. Δεν είναι μόνο οι άντρες που έχουν ορμες και οι γυναίκες που είναι συναισθηματικες. Υπάρχει και το αντίθετο. Έχω μπερδευτεί. Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο.... Εσείς πως το βλέπετε το θέμα;; Αν θέλετε πείτε τη γνώμη σας, αν όχι, δεν σας αδικω, κι εγώ θα βαριομουν να ασχοληθώ μάλλον χαχχα χαχ. Καλημέρα σε όλους!
4
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή ο αριθμός των σεξουαλικών σου συντρόφων δεν είναι ούτε κάτι αρνητικό ούτε θετικό αλλά κάτι ουδέτερο, και που αφορά αποκλειστικά και μόνο εσένα, κι επειδή ζεις σε συντηρητική κοινωνία, φρόντισε να μην δίνεις αναφορά σε κανέναν για αυτόν τον αριθμό.Δεν είμαστε αυτοκίνητα που χαλάνε με τη χρήση. Ζήσε τη ζωή σου και μη δίνεις αναφορά.Υ.Γ.Φρόντισε πάντα να χρησιμοποιείς προφυλακτικό.Υ.Γ.15 σεξουλικοί σύντροφοι για έναν άνθρωπο (με ανδρικά ή γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα) που έχει ξεκινήσει τη σεξουαλική του ζωή από π.χ.τα 18 σημαίνει 1 παρτενέρ ανά 6μηνο. Προωπικά μου φαίενεται μια χαρά (αν και, ουιαστικά, μου είναι μια αδιάφορη κι άχρηστη πληροφορία για κάποιον).
βλακιες λες φρικιο των εξαρχειων, οκ αυτο μπορει να ισχυει για μια θλιβερη μειοψηφια των εξαρχιων και μεσω ιντερνετ αλλα στην πραγματικη ζωη ολοι οι αντρες ποτε δεν θα δουν σοβαρα μια γυναικα για μανα των παιδιων τους αν ειναι τοσο μεταχειρισμενη, επισης να το κρυψει δεν μπορει αυτο φαινεται και μαθαινεται το παρελθον..χωριο ειμαστε.. υγ, ναι 15 νορμαλ σιγουρα οτι πεις..για τα εξαρχεια φρικιο.. αλλα για το 99,9 % του φυσιολογικου κοσμου αυτα τα νουμερα ειναι ασχημα ονειρα. και δεν ισχυουν, γυρω στους 3 μεχρι τα 50 ειναι περιπου και αυτο το ξερω απο τον κυκλο μου που ειναι πανω απο 300 ατομα αντρες γυναικες.. εσυ μαλλον ξεχαρβαλωμενη μεταχειρισμενη εισαι..οκ ξυδακι αλλα δεν θα γινουμε ποτε σαν και σενα.
20.9.2015 | 18:26 Δεν σε χαλασε φρικιο των εξαρχειων.. να τα κρυβει ε;αφου δεν ειναι κατι αρνητικο αλλα ουδετερο γιατι να τα κρυβει φρικιο;; μηπως γιατι δεν ειναι νορμαλ και η μαζικη πλειοψηφια εχεις 3 σχεσεις μεσο ορο; το 18 για σενα ειναι νορμαλ αφου ζεις σε τρωγλη στα εξαρχεια, για μας ομως και την κοπελα αυτα τα νουμερα ειναι αρρωστα και ανωμαλα και παντα ενα πολυ μικρο ποσοστο δαχτυλοδειχτουμενων γυναικων θα ειναι ετσι. περαστικα και ξυδακι..
Scroll to top icon