ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.9.2015 | 22:01

Ταμπέλες

Γνώρισα έναν άντρα για τον οποίο η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι είναι γκέι. Με τις μέρες άρχισα να μπερδεύομαι, είναι δεν είναι, σχολίαζε τις γυναίκες, μου ανέφερε παλιές του σχέσεις με γυναίκες, με φλέρταρε. Σιγά σιγά άρχισε να φέρεται σαν να είμαστε ζευγάρι, χωρίς ακόμη να έχουμε προχωρήσει.Στην πρώτη συνεννόηση ότι θα μείνω σπίτι του, μετά απο δική του προτροπή,την αμέσως επόμενη ημέρα το ακυρώνει και απο τότε δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Εντωμεταξύ ανακαλύπτω ότι έχει προφίλι σε κοινωνικό δίκτυο, με παρατσούκλι και φερόμενος ως γυναίκα.Και αναρωτιέμαι τι ήθελε απο εμένα, τι μπορεί να έψαχνε ενώ οι προτιμήσεις του είναι άλλες.Και πως μπορείς έτσι απλά να εξαφανίζεσαι χωρίς να λές κουβέντα, σκέφτομαι και το ξανασκέφτομαι και δεν βγάζω άκρη με τίποτα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τίποτα, το χρόνο σου χάνεις όπως κατάλαβες. Αξίζει να σκέφτεσσαι μόνο ό,τι είναι σημαντικό και έχει νόημα. Προχώρα στη ζωή σου. Καλή τύχη!
Scroll to top icon