ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2015 | 00:46

Είμαι ο 19χρονος...

...που είχε γράψει χθες στην εξομολόγησή του πως περνάει κατάθλιψη και πως θέλει να συναντήσει έναν άντρα,ίσα ίσα για να ανταλλάξουν μια ζεστή αγκαλιά.Δεν προσφέρθηκε κανείς,δυστυχώς.Αυτό ήθελα να πω.Και να σκέφτεστε πως ένας συνάνθρωπός σας υποφέρει και δεν βρίσκει την ερωτική ανταπόκριση που αναζητά..
3
 
 
 
 
σχόλια
Το παρών, δεν είναι σελίδα γνωριμιών ή κοινωνικής δικτύωσης...Αλλά όχι πως αυτές λειτουργούν όπως πολλοί νομίζουν.Βγες και γνώρισε κόσμο. Δικτυώσου με άτομα, ιδιαίτερα αυτά με ίδιες και παρόμοιες "προτιμήσεις".Λάθος σελίδα, λάθος κοινό, στα οποία απευθύνεσαι. Καλή τύχη.
Συγγνώμη κιόλας για την παρέμβαση αλλά για ένα λεπτό. Εδώ μέσα μπαίνουμε, γράφουμε διάφορα, χαζεύουμε, περνάμε την ώρα μας κλπ κλπ. Το να βρεις έναν άνθρωπο όμως να μοιραστείς κάποια πράγματα πρέπει να το κάνεις in real life!! Βγες, γνώρισε, μίλα με κόσμο και καθόλου δεν θα υποφέρεις, και θα βρεις και κάποια στιγμή αυτό που ζητάς. Από εδώ μέσα ουσιαστική εξέλιξη στην ψυχολογία σου δεν θα έχεις.
Scroll to top icon