ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2015 | 10:16

Νιώθω κάποια αδικία

Βλέπω περιπτώσεις αντρών να καίγονται και να σκάνε για γυναίκες που τους έχουν χεσμένους ή που τους έχουν πληγώσει, ενώ εμένα που δεν έχω πληγώσει ποτέ κάποιον, δε μου δίνει κανείς σημασία. Το ξέρω ότι ο δυναμισμός είναι αυτό που τους ιντριγκάρει, αλλά και πάλι νιώθω την αδικία, για το πως εγώ πιστεύω ότι θα ήμουν σωστή απέναντι στο αγόρι μου, και πάλι κανείς δε μου δίνει σημασία. Ενώ άλλες τους έχουν δυο-δυο, τους κάνουν ότι θέλουν, οι άντρες πάλι αυτές γουστάρουν, κι ας τους έχουν στο φτύσιμο εκείνες. Κι εγώ εδώ, μόνη...
5
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρεις κάτι? Το είπα κι αλλού για τα "καλά παιδιά". Ο ορισμός του καλού και σωστού σύμφωνα με το τι ΔΕΝ κάνεις είναι αυτός που συντελεί στο να φαίνεσαι παντελώς αδιάφορη. Το καλό δεν είναι μια ούδετερη κατάσταση (δεν κλέβει, δεν βιάζει, δεν σκοτώνει...) αντίθετα είναι μια ενεργητική κατάσταση που προσφέρει χρήσιμο έργο. Όταν αυτό γίνει κατανοητό τότε δεν θα αναρωτιέστε πια γιατί δεν σας προτιμούν. Everyone wants something for nothing and no one wants nothing for something.
Είναι σαν αυτό με τα κορίτσια καιτα "καλά παιδιά". Καμμιά δεν θεωρεί την εμφάνιση σημαντική, όλες θέλουν καλά παιδιά, μα όταν πας να πλησιάσεις με αυτά ως δεδομένα, όχι μόνο τα παίρνουν πίσω και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, μα φέρονται και σαν να μην είπαν ποτέ οι ίδιες ή να μην πίστεψαν σε αυτά τα ρητά. Αντιθέτως, τα μαγκάκια και τα αλητάκια τις κάνουν και κολλάνε μαζί τους και τους κυνηγάνε αυτές, κλαίγονται μετά στις φίλες και για την "εκμετάλλευση", ή την κακομεταχείριση, αλλά πάλι τέτοια τυπάκια ψάχνουν και γουστάρουνε.Ο νόμος της φυσικής, αγαπητή: Τα ομόνυμα έλκονται, τα ετερόνυμα απωθούνται. Δεν υπάρχει ισότητα και δίκαιο, εκτός εάν εσύ ο ίδιος παλαίψεις για αυτό. Μην απογοητεύεσαι όμως και το σημαντικότερο, αντί να κλείνεσαι στον εαυτό σου, ζήσε τη ζωή και ψάχνε εμπειρίες. Δεν βρίσκεις ξαφνικά τον άνθρωπό σου, από το πουθενά... Και να τον βρεις, αν δεν είσαι μέσα στα πράγματα, δεν έχεις ζήσει τη ζωή και δεν έχεις μάθει να χειρίζεσαι καταστάσεις και πρόσωπα, γρήγορα θα τον χάσεις.
Συγνώμη αλλά όσες είναι δυναμικές δεν πάει να πει ότι φέρονται και σκάρτα. Οι άνδρες δεν θέλουν κάποια που θα τους λέει όλο ναι στα πάντα όπως και οι γυναίκες αντίστοιχα. Θέλουν ανθρώπους που να έχουν τα δικά τους θέλω, τις δικές τους πεποιθήσεις και να μην φοβούνται να τις εκφράσουν ασχέτως αν δεν συμφωνούν μεταξύ τους.
Scroll to top icon