ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2015 | 23:34

!

Γραφω εδω γιατι δεν εχω που αλλου να γραψω και παρακαλω οποιον εχει δυνατοτητα σχολιασμου να με βοηθησει, γιατι δεν εχω κανεναν αλλον να με βοηθησει. Ειμαι κοπελα πρωτη λυκειου. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω κανενα κινητρο για να διαβασω για το σχολειο αλλα και πως ακομη και οταν προσπαθω να διαβασω δεν μπορω να συγκεντροθω! πραγματικα βρισκομαι σε απελπιστικη κατασταση και δεν ξερω τι να κανω με τη ζωη μου! Στο λυκειο χρειαζεται διαβασμα και το ξερω. Γι αυτο προσπαθω να μην βγαινω καθολου η ελεχιστα. Αλλα ακομη κι οταν μενω σπιτι μου ειναι απιστευτα δυσκολο να διαβασω. Δεν ειμαι καθολου τεμπελα, δεν ξερω τι μου συμβαινει αλλα δεν συγκεντρονωμαι καθολου, κατι που παλιοτερα δεν μου συνεβαινε. Το μονο που κανω ειναι γραπτες ασκησεις, αυτες τις καταφερνω και κυριως αυτες που δεν θελους σκεψη, που τις κανω πιο μηχανικα. Οταν προκειται για αποστειθηση κειμενου και για θεωρια γενικα το μυαλο μου χανεται σε πααρα πολλες σκεψεις κι ετσι ποτε δεν καταφερνω να απομνημονευσω και να καταλαβω τιποτα. Εκτος απο περιπτωσεις που αποτελουν αιξερεση. Μιλησα με τη μαμα μου, και μου ειπα πως φταιει πως ειμαι τεμπελα. Δεν ξερω τι να πω..μπορει να ειναι κι αυτο. Επισης ενα αλλο προβλημα που εχω, οπως ειπα, ειναι οτι δεν εχω κινητρο να διαβασω. Δεν με ενθουσιαζει η ιδεα να μπω στο πανεπιστημιο, οπως θελουν οι γονεις μου. Φυσικα θα τελειοσω το λυκειο γιατι δεν θεορω τη μορφωση πολυ σημαντικη για εναν ανθρωπο. Αλλα μετα δεν ξερω τι θελω να κανω. Νιοθω ασχημα που μου ειναι αδιαφορο το πανεπιστημιο, γιατι αλλοι ανθρωποι θα εδιναν τα παντα για μια τετοια ευκαιρια κι εγω..Βοηθεια, πνιγομαι..
2
 
 
 
 
σχόλια
Να βρεις μια τέχνη, ένα επάγγελμα που να σου αρέσει, υπάρχουν πολλές και καλές τεχνικές σχολές. Ούτε είναι σίγουρο πως με το πτυχίο θα βρεις δουλειά, ιδιαίτερα στις μέρες μας.Το πολύ το κυρ-Ελέησον, το βαριέται κι ο παππάς. Για διάβασμα, κατανοητό. Πιστεύω το "λάθος" σου είναι πως δεν έχεις ισορροπημένο πρόγραμμα με καλή κατανομή χρόνου και δραστηριοτήτων... ΠΡΕΠΕΙ και να βγεις και να διασκεδάσεις, μα και να ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ. Δεν μπορείς να πάρεις το διάβασμα μονότερμα, θα το μπουχτίσεις, θα σιχαθείς. Λογικό είναι, εδώ με ευχάριστες δραστηριότητες και πάλι, όταν το παρακάνεις, μπουχτίζεις για πόσο καιρό και δεν θες να τις επαναλάβεις σύντομα...Προσπάθησε με διαβασματάκι κι αν δεις πως δεν, μια τεχνική σχολή της αρεσκείας σου θα ήταν ό,τι πρέπει. Ιδιαίτερα μια που να περπατάει, να έχει δουλειά... Όμως και εκεί θέλει διάβασμα για πιστοποίηση, μή γελιέσαι! Στο πιάτο έτοιμο τίποτε δεν πέφτει από τον ουρανό! Κουράγιο!
Scroll to top icon