ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.10.2015 | 17:58

Αυτα τα απωθημένα

Αυτα τα πουστικα τα απωθημένα, τρια χρονια τωρα...σταθερα βαδιζουμε για τεσσερα, οχι αστεια. Και ποτε δεν θα βρω τα κοτσια να στο πω, και τι να σου πω δηλαδη, τις 6 φορες που σ εχω δει μεσα σ αυτα τα χρονια και τις αλλες 3 που μιλησαμε; καλα κατεβατα, οχι αστεια, αλλα ΄και παλι, τι να σου πω; ναι, αμα δεν εξαφανιζοσουν απο ολους και απ ολα θα βοηθουσε...και δεν εισαι και μαλακας ρε γαμωτο, να το πω και να ληξει εκει. Σε μισω γιατι ειμαι τρελα καψουρα. Σε μισω γιατι εξαφανιζεσαι. Σε μισω γιατι σ εχω αφησει να με δεις. Σε μισω γιατι μ εχεις αφησει να σε δω. Σε μισω γιατι μου λειπεις. Σε μισω γιατι και να το δεις αυτο, δεν θα καταλαβεις πως ειναι για σενα. Σε μισω γιατι μου βγαζεις τον πιο εφηβικο, τελειως κοριτσιστικο εαυτο που θελω να μιλαω ωρες για σενα, μιας και δεν μπορω να μιλαω ωρες με σενα. ΣΕ ΜΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!
4
 
 
 
 
σχόλια
Λαικη εκφραση-παροιμία, που σημαινει οτι καποιος εχει φτιαξει μια ολοκληρη ιστορια στο μυαλο του(κατα τα λεγόμενά του απωθημενο),ζει μεσα απο αυτο,εχει θεοποιησει τον αλλον,αλλα ο αλλος δεν εχει ΙΔΕΑ!!Καταλαβαινεις ετσι?Αυτο δεν ειναι απωθημενο, αυτο ειναι εχω φτιαξει εναν ιδανικο ανθρωπο στο μυαλο μου,τον εχω ερωτευτει,τον κισω κιολας,μου δημιουργει διαφορα συναισθηματα εν αγνοια του και παιζει, αν του μιλησω και τον γνωρισω παραπανω να μην ειναι καθολου συμβατος μαζι μου!
Scroll to top icon