ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.10.2015 | 17:47

η καταρα του να εισαι

Μουναρα είναι ότι σε βλέπουν όλοι και απλά θέλουν να σε χυσουν.Δε περνιέσαι ποτε στα σοβαρά, όλοι απλά σε σκέφτονται να τους ανοίγεις τα πόδια, λένε απλά ενα εντάξει αυτή πρέπει να τη σκίσω.Μετα τους περνάει και κοιτανε άλλου.Με αγάπη, μια απο όλες τις μουναρες με ψυχολογικα.
9
 
 
 
 
σχόλια
Εχω εναν γνωστο που τα λεμε που και που.Απο τοτε που μιλαμε ενα πραγμα εχω να θυμαμαι.Την απορια του γιατι δε στεριωνει σχεση.Εχει σωμα και προσωπο μοντελου..Για να μην πειτε οτι υπερβαλλω τον εχουν παροτρυνει και εχει κανει φωτογραφισεις επαγγελματικου επιπεδου γιατι αντικειμενικα ειναι πολυ γοητευτικο πλασμα.Ανοιγει το στομα του, ομως, και μιλαει σαν εσενα.Διχως ιχνος (αυτο)σεβασμου, ευγενειας και με μια μονιμη κλαψα οτι ολες ειναι ιδιες.Χωρια του οτι στοχευει μονιμως σε μου...ρες οπως λες κι εσυ που συνηθως τους λειπει το βασικοτερο.Εσωτερικος κοσμος.Και ξερεις γιατι;Γιατι πιστευουν οτι η ομορφια φτανει.Ετσι πιστευες κι εσυ ενδομυχα οπως φαινεται, αλλα στην πραξη σου βγηκε αναποδα.Ξερω καμποσες που εφησυχαζονται στην εμφανιση τους και στο τελος γκρινιαζουν που οι αλλοι τις πλησιαζουν μονο γι αυτο.Επειδη χρειαζεται και μια μικρη συζητηση μεχρι να καταλαβεις τις προθεσεις του αλλου, αυτες οι κουβεντες ειναι αρκετες για να καταλαβει καποιος περι τινος προκειται!Δουλεψε το μεσα σου και γενικοτερα το "εγω" σου.Μηπως ελκυεσαι αποεπιφανειακους τυπους;Απλα με τετοια ομιλια δε θα σε παρει στα σοβαρα και κανενας αξιολογος ανθρωπος..Ο φιλος μου, παντως, ειναι καταδικασμενος να παιρνει αυτο που του αξιζει ειδικα αν δεν παψει να πιστευει οτι φταινε ολοι εκτος του ιδιου.Υ.Γ.:Κουτσομπολιο:Ειχα εντυπωσιαστει απο την ομορφια του καθως καποια στιγμη με ειχε πλησιασει κι εμενα καπως ερωτικα.Ομως...Μεχρι να το ζησω δεν ηξερα τι εννοουσαν οτι οσο ομορφος και να ειναι ο αλλος, αμα ειναι κοκοβιος ξενερωνεις!Τωρα σχεδον τον "λυπαμαι"..
χαχαχα εχω παρομοια εμπειρια. εβγαινα με τυπο που ολοι/ες μας κοιταζανε. μιλαμε για τον απολυτο κουκλο, κ αναρωτιομουν μα ειναι δυνατον? τι μου βρηκε? Ε ηταν στουρνος, και με εβλεπε σαν Αινσταιν Τυχαια προσφατα ξαναβρεθηκαμε κ παραμενει το ιδιο στουρνος. καταλαβαινς ακριβως τι εννοεις.
Αυυτο ακριβως!Ειναι περιεργη εμπειρια γιατι κακως κι εμεις μερικες φορες παραπλανιομαστε και λεμε "Ωραιο το εξω, αρα ωραιο και το μεσα".Αμ, δε!Απλα γοητευεσαι οταν σε διεκδικει ενας ωραιος εμφανισιακα ανδρας και ελπιζεις οτι θα συναντησεις και εξυπνο μυαλο!Εγω μεχρι και που τον ρωτησα(κακως,αλλα η απειρια βλεπεις)"Πως εμενα;Μα απο που κι ως που;" Και μου λεει "Ε διαφερεις απο τις αλλες κοπελες..".Μετα απο καποιες συζητησεις ολα μπηκαν σε μια σειρα στο μυαλο μου!Κι εγω προσφατα που συνομιλησα λιγο μαζι του, καταλαβα οτι εχει υιοθετησει και ακροδεξιες αποψεις μεσα σ ολα τ αλλα και ειπα πως ενταξει, γινεται και χειροτερο!Μερικες φορες ειναι οντως καταρα η ομορφια οταν επενδυεις τα παντα πανω σε αυτη και μονο!
Ένα μπράβο στον διαχειριστή που έχει κόψει τόσες εξομολογήσεις (όπως μία που σατίριζα την ύπαρξη της σύνδεσης μέσω facebook, κάτι που φαντάζομαι κανείς δεν κάνει στις εξομολογήσεις - και μάλιστα προσπάθησα 2 φορές), και αφήνει τέτοιες ποιοτικές εξομολογήσεις.
Στο χέρι σου είναι να τους δείξεις πως εκτός από εμφάνιση έχεις και σοβαρή προσωπικότητα και δεν είσαι ένα σεξουαλικό παιχνίδι! Μπορεί κάλλιστα να συνδυάζεις τον ερωτισμό με τη σεμνότητα! Από τον τρόπο που θα ντυθείς, που θα συμπεριφερθείς και θα εκφραστείς. Μην είσαι λοιπόν τόσο απόλυτη. Αναλόγως βέβαια και σε τι άντρες πέφτεις, αλλά θεωρώ πως αν οι κινήσεις μίας γυναίκας είναι μετρημένες αλλά ταυτόχρονα αποπνέει και αυτοπεποίθηση, αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ο αυτοσεβασμος κάνει και τους άλλους να σε σέβονται.
Scroll to top icon