ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.10.2015 | 13:14

Η εξομολόγηση μιας πρώην

Εδώ και ένα χρόνο έχω βγει από μία μακροχρόνια σχέση. Σε όλο αυτό το διάστημα έχω συζητήσει με διάφορους ανθρώπους για σχέσεις, πρωην κλπ. Κάποιο άνθρωποι (κυρίως άντρες) έχουν υιοθετήσει μετά το χωρισμό τους μία εντελώς αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Προφανώς για να έχει χωρίσει κάποιος αυτό σημαίνει πως κάτι δεν πήγαινε καλά στην εκάστοτε σχέση. Το ποιος χώρισε ποιον δεν έχει καμία σημασία εφόσον για να οδηγήθηκε στο χωρισμό ίσως ο άλλος να είχε μία συμπεριφορά που δεν του άρεσε. όΤαν λοιπόν χωρίζουμε δεν έχετε κανένα δικαίωμα να έρχεστε κάτω από τα σπίτια μας, κανένα δικαίωμα να μας τηλεφωνείτε στις 5 το πρωί και να μας στέλνετε θυμωμένα μηνύματα γιατί τολμήσαμε να αγγίξουμε άλλον άντρα λες και είμαστε ιδιοκτησία σας. Κανένα δικαίωμα να μας μειώνετε με κάθε τρόπο. Κανένα δικαίωμα να μας τρίβετε στη μούρη πως ποτέ δε σας αγαπήσαμε. Όλα αυτά τα μεταφράζετε σε αγάπη. Ποια αγάπη; Αγάπη είναι αυτό; με ποιο δικαίωμα θα καταστρέψεις τη ζωή μου; ΑΚόμη και όλα αυτά τα όμορφα που είχα στο κεφάλι μου για σένα τα έχεις διαγράψει. Δε σε διακαιολογώ πια. Όχι. Τι κι αν είσαι ερωτευμένος; Δε θα ξαναεπιτρέψω στον εαυτό μου να χαλάσει τη δική του ψυχολογία για να είσαι εσύ καλά. Φτάνει. Φυσικά αυτά τα κάνουν και κοπέλες αλλά έχω συναντήσει περισσότερους άντρες με τόσο εγωισμό που τον μεταφράζουν σε αγάπη. Πουλάκι μου με τέτοια συμπεριφορά δείχνεις πως δεν άξιζες μία και πως είσαι σκατάνθρωπος τελικά.
6
 
 
 
 
σχόλια
θα ήθελα πολύ να απαντήσει κάποιος που πρεσβεύει το ¨δεν ταυτίζομαι¨ για να καταλάβουμε κι εμείς το σκεπτικό καθώς με τους πρώην δε μπορουμε να είμαστε δα και τόσο αντικειμενικές. Βρήκα σήμερα ένα παρατεταμένο περιοδικό που είχε ως θέμα την ιστορία ενός άντρα που του έγινε καποια στενός κορσές και πήγαινε στη δουλειά του, στη μάνα του. Ρε πάτε καλα; Εγωιστές του κερατά;
Αυτό ακριβώς. Να μη διστάζετε ούτε ως προς την αστυνομία, ούτε ως προς τις φραγές έτσι ώστε να μη στεναχωρηθεί ο άνθρωπος που τόσο καιρό σήμαινε και ίσως να σημαίνει κάτι για εσάς. Το ότι περάσαμε πολλά μαζί τους δε σημαίνει ότι μία ζωή θα νιώθουμε τα ίδια ή θα ανεχόμαστε την ίδια κατάσταση. Ο άνθρωπος φαίνεται στο χωρισμό. Πάντα το πίστευα! Όσο είμαστε σε σχέση όλοι καλοί είμαστε. όταν μας αγαπούν όλοι καλοί είμαστρ.
Προς τι τα δεν ταυτίζομαι; Θεωρείτε πως είναι φυσιολογικό μετά από ένα και δύο χρόνια χωρισμού να μας κυνηγούν και να μας απειλούν πως θα σπάσουν στο ξύλο τους συντρόφους μας; Όχι κυριος η ζωή είναι δική μου όχι δικη σου. Δεν είμαι τηλεκατευθυνόμενο να με οδηγείς όπου εσύ θες λέγοντας πως με αγαπάς.
Κι εγώ σοκαρίστικα που είναι 50-50 τα ταυτίζομαι και δεν ταυτίζομαι. Τί στο καλό?Προς εξ.: Μην σε απασχολεί καθόλου το πρόσωπο. Έχω βρεθεί στη θέση σου και η μόνη λύση είναι να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου μία φορά κοφτά και αν συνεχίσει εγώ θα σου πρότεινα αστυνομία. Δυστυχώς έφτασα σε αυτό το σημείο γιατί η κατάσταση ξέφευγε και για αυτό σου το προτείνω ως λύση. Δεν έκανα μήνυση, αλλά τους έδωσα τα στοιχεία του και επικοινώνησαν ουσιαστικά λέγοντάς του ότι "σταματάς ή πέφτει καταγγελία από την κοπέλα" (έπεσα σε γυναίκα αστυνομικό και ήταν τόσο εξυπηρετική που με σκλάβωσε). Στη συνέχεια είχα ένα-δυο κρούσματα από αυτόν (όχι κάτι σοβαρό) και ίσιωσε μετά.
Scroll to top icon