ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.10.2015 | 14:22

Ε μα ΕΛΕΟΣ

Ποιος ξεκινάει από την αρχή να γνωρίσει άτομα και να βρει την ομορφιά μέσα τους.. Βαριέμαι γιατί ξέρω ότι θα απογοητευτώ, όσο μικρές προσδοκίες και αν έχω! Δόξα τον θεό φαίνομαι, αν θέλει κανείς ας έρθει και βλέπουμε, συγνώμη αλλά εγώ δεν ! Πείτε με αντικοινωνικό, είμαι!
3
 
 
 
 
σχόλια
Είτε αποκλείεις κάθε ενδεχόμενο να αποδειχτεί ότι έχεις άδικο, είτε προσπαθείς με την άρνηση να κρύψεις την επιθυμία σου κάποιος να σου αποδείξει ότι κάνεις λάθος. Και στις δύο περιπτώσεις νομίζεις ότι όλοι προσπαθούμε να αποδείξουμε κάτι στους γύρω μας ή μήπως είμαστε όπως κι εσύ απογοητευμένοι και πονεμένοι; Αν ίσως βάλεις του άλλους στην θέση σου και όχι μόνο τον εαυτό σου στην θέση των άλλων δεις πράγματα που δεν έχεις προσέξει ακόμα.
-Είμαι νέος ακόμα και έχω πολλά να μάθω, πιστεύω ότι μία μέρα ίσως κάποιος μου αποδείξει ότι έχω άδικο, θα χαρώ να ξημερώσει αυτή η μέρα! -Προσπαθούμε να αποδείξουμε κάτι στον εαυτό μας χωρίς να είμαστε ειλικρινείς με τις πραγματικές μας επιθυμίες. Λόγω κανόνων, άτυπων-τυπικών συμπεριφορών, κοινής ευπρέπειας και κοινωνικής συμπεριφοράς.-Αυτό που πρόσεξα, όταν έβαλα τον εαυτό μου στην θέση των άλλον είναι να βλέπω μια κυρία στο μετρό, πεσμένη στις σκάλες και να την προσπερνάω.. Θα πρέπει να είμαι πολύ δυνατός άνθρωπος γιατί βρήκα το σθένος να αδιαφορήσω! Με μπερδεύετε.
Πρέπει να χαλαρώσεις λίγο. Το είπες και μόνος σου. Είσαι ίσως μικρός ακόμα. Έχεις τόσο χρόνο να κάνεις τις λάθος επιλογές. Γιατί βιάζεσαι να κάνεις την σωστή τόσο νωρίς; Μετά τι θα κάνεις; Άσε που δεν υπάρχει ποτέ η σωστή επιλογή. Πάντα αλλάζεις και ζητάς διαφορετικά πράγματα. Όλα θα πάνε καλά. Και μερικοί που δεν είμαστε μικροί μπορούμε να σου πούμε ότι αυτά που ακόμα θυμόμαστε είναι τα λάθη. Όχι τα σωστά.
Scroll to top icon