ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.10.2015 | 16:49

Μπορειτε να με βοηθησετε; Ειναι σημαντικο!

Ειμαι 19 χρονων και η ξαδέρφη μου στα 12.Επειδη γενικα οι θειοι μου δουλευουν μεχρι καποια ωρα εγω περναω τον περισσοτερο χρονο μου μαζι της,ειμαστε σαν αδερφες.Απο μικρη την προσεχα εγω και τωρα ακομα και το απογευμα που ερχονται μενω εκει,την διαβαζω πολλες φορες κοιμαμαι κι εκει.Το θεμα μου ειναι το εξής: η ξαδερφη μου ειναι υιοθετημένη και οι γονεις της δεν της το εχουν πει. Στο σχολειο ομως της λενε πως οι γονεις της ειναι πολυ μεγαλοι και σιγουρα την εχουν υιοθετήσει. Και τωρα τελευταια με ρωταει περίεργα πραγατα..τυπου:ησουν εσυ στο νοσοκομείο οταν γεννήθηκα; πως ημουν οταν ημουν μωρο; θυμασαι τιποτα απο τοτε;εσυ θελεις να γεννήσεις παιδια η να υιοθετήσεις..; Και ειλικρινά σας μιλαω εχω φρικαρει.Και ειναι και περιεργο θεμα για να το συζητήσω με τους θειους μου αυτο..φοβαμαι και δε ξερω πως να τους το φερω δε το εχουμε συζητήσει ποτε.Δε θελω να τους φερω σε δυσκολη θεση τους ανθρώπους!Και δε ξερω τι να τη πω οταν με ρωταει της απανταω αοριστα και γενικα."δε θυμαμαι,δε ξερω"
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ πιστεύω πως δεν πρέπει να κάνεις τίποτα βιαστικο τύπου "δεν ξέρω πως να στο πω αλλά είσαι υιοθετημενη" μην το κάνεις. Οπωσδήποτε να το συζητήσεις με τους γονείς της ή στην τελική να το πεις στους δικούς σου γονείς, γιατί ίσως αυτοί ξέρουν πως να διαχειριστουν την κατάσταση αν εσύ νιώθεις αβολα να συζητήσεις με τους θειους σου.
Scroll to top icon