ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.10.2015 | 00:11

ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ!!

άντρες και γυναίκες, επιτελούς φωνάξτε το !!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΜΟΥ οσο και αν λέτε ότι είναι καλός ανθρώπος σεμνός ταπεινός ειλικρινής και μπλα μπλα μπλα..παραδεχτείτε ότι δεν αρκει να είναι average εμφανισιακά !! και μην μου πείτε αρλούμπες όπως ότι δεν μπορείς να κρίνεις ποίον θεωρείς εμφανισιακά "λίγο" ή "πολύ" για 'σενα και πως ο έρωτας είναι τυφλός ε.. προσωπικά δεν έχω δει τετοίου είδους σχέσεις να διαρκούν πάνω απο 6 μήνες. Συνήθως καταλήγουν να τελιώνουν άδοξα αφού ο εμφανισιακά ανώτερος της σχέσης σπεύδει να βρει "όμοιούς" του.δεν βγάζω ούτε τον εαυτό μου απέξω από όλο αυτό. αλλά εγώ ποτέ δεν θα αρχίσω κάτι με κάποιον άνθρωπο που δεν θεωρώ σεξουαλικά / εμφανισιακά ελκυστικό.. καλύτερα να μένεις μόνος από το να κάνεις τέτοιου είδους μεγάλους συμβιβασμούς για να κοροιδέψεις τελικά και τον άλλον και το εαυτό σου, ότι είσαι πλέον σε μια σοβαρή σχέση..
2
 
 
 
 
σχόλια
Για σε παρακαλώ! Άντρας εδώ. Δεν με ενοχλεί η εμφάνιση, πάντα με ενδιαφέρει ένας ανοιχτός κι ευχάριστος χαρακτήρας πρώτα όλων, ένα μεγάλο, αληθινό και ζεστό χαμόγελο, να μου φτιάχνει τη μέρα! Και όλα τα υπόλοιπα συζητήσιμα (έως ανύπαρκτα).Εξάλου, τα κορίτσια με τα περιττά κιλά είναι "νοστιμούλες", οι "ασχημούλες" συνήθως κάνουν δυνατό κρεβάτι όπως οι φήμες λεν και ναι, στο παρελθόν είχα κάνει σοβαρή σχέση με ΠΟΛΥ κατώτερης εμφάνισης κορίτσι σε σχέση με μένα, έτυχε όμως να είναι σοβαρή η σχέση κι η αντιμετώπιση μόνο από τη δική μου πλευρά, αν ήταν στο χέρι μου θα την κρατούσα τη σχέση...Δεν ξέρω για τα κορίτσια τί θέλουν και πως σκέφτονται, όμως εδώ έχεις άδικο, τουλάχιστον για μας τους άνδρες. Άλλωστε, οι "playboys" μας κατηγορούν πως ρίχνουμε το επίπεδο, πως "δίνουμε αξία στα μπάζα και ψωνίζονται όλες μετά" και ένα σωρό άλλες να μην πω τί... Δεν λεν να πάρουνε χαμπάρι πως στα νέα κορίτσια δεν αρέσουν οι ντάντηδες και τα φρου φρου!
Πάει στο διάολο να δεχτώ όλα τα υπόλοιπα.Πως τίθεται θέμα σύγκρισης στην εμφάνιση ενός άντρα και μιας γυναίκας;Ok, θα μου πεις ότι εννοείς κάτι τύπου "αυτός/αυτή σου πέφτει λίγο, μπορούσες και καλύτερα" που λένε αλλά δεν είναι αναγκαίο. Το δικό μου "ωραίο" μπορεί να είναι το "άσχημο" του περίγυρού μου ας πούμε.Μαζί σου στο να μην ξεκινάμε κάτι χώρις να μας αρέσει έστω στοιχειωδώς το άλλο άτομο πάντως. Αν δεν υπάρχει κάποια έλξη και σε αυτό το θέμα πιθανότατα θα εμφανιστούν προβλήματα κάποτε.
Scroll to top icon