ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.10.2015 | 09:28

όλα ωραία καιι καλά...ή και όχι?!

Εδώ και κάποιο καιρό έχω μια σχέση. Περνάμε πολύ καλά, αρκετό χρόνο μαζί! Υπάρχει όμως ένα θέμα, το οικονομικό. Πριν βιαστείτε να πείτε πως με νοιάζουν μόνο τα λεφτά θέλω να σας πω ότι είμαι απολύτως συνειδητοποιημένη όσον αφορά στο γεγονός των χρημάτων και της διαφορετικής οικονομικής κατάστασης του καθενός. Εγώ έχω μία κάποια οικονομική άνεση και καθώς είμαι αρκετά νέα και δουλεύω μου μένουν και αρκετά χρήματα για τον ευατό μου (εδώ και έναν χρόνο συντηρούμε μόνη μου). Ο φίλος μου δεν έχει καμία απολύτως οικονομική άνεση καθώς ζει ακόμα με τους γονεις του. Έτσι λοιπόν έχουμε πει να τα πληρώνουμε όλα μισά μισά! Όλα οκ! Έλα μου όμως που εδώ και τέσσερις μήνες είναι συνέχεια στο σπίτι μου και όπως καταλαβαίνεται δεν μου είναι εύκολο να πληρώνω για ένα άτομο παραπάνω. Ούτε σούπερ μάρκετ ούτε λογαριασμούς. Δεν έχω θέμα που θέλει να περνάμε τόσο χρόνο μαζί ίσα ίσα μου αρέσει αλλά όταν λέω να βγούμε έξω (και μιλάω για μια φορά την εβδομάδα λέει όχι). Έχω καταντήσει κάθε φορά που βαίνουμε να τα πληρώνω όλα εγώ γιατί η μόνη ΄΄άλλη λύση είναι να σαπίσουμε σπίτι. Παιδιά είμαι υπερβολική? Πραγματικά δε μπορώ άλλο έχω ξεπαραδιαστεί και δε βλέπω και τους φίλους μου γιατί είμαστε σχεδόν συνέχεια μαζί αλλά λόγω οικονομικών δε μπορεί να βγαίνουμε. Παρακαλώ πριν με κρίνετε σκεφτείτε πως είναι να πρέπει να πληρώνεις διπλά για ό,τι κάνεις και όχι επειδή θες να πιείς πολύ αλλά επειδή δε θες να μένεις κλειδαμπαρωμένος σπίτι . Δε θέλω να χωρίσω αλλά αυτή η κατάσταση δε μπορεί να συνεχιστεί...τι να κάνω?
3
 
 
 
 
σχόλια
Τραγικός ο τύπος,συγνώμη δλδ. Απο την άλλη όμως, να θυμάσαι ότι αυτός βρίσκει και τα κάνει.Είναι δυνατόν να αναρωτιέσαι αν είσαι υπερβολική?Εγώ στην θέση του θα ντρεπόμουν να φορτώνω κάποιον με έξτρα έξοδα και να μην συνεισφέρω πουθενά.Τον βόλεψε η κατάσταση φαίνεται.
Και επειδή το ξαναδιάβασα.Σταμάτα να απομακρύνεσαι απο τους φίλους σου για έναν loser.Ναι.Συγνώμη που τον χαρακτηρίζω έτσι αλλά έτσι το βλέπω το θέμα.Στο τέλος θα χάσεις τον εαυτό σου και τους φίλους σου για κάποιον που ίσως δεν άξιζε τον κόπο.Θα προτιμούσα να βγώ να μοιράσω φυλλάδια παρά να φορτώνομαι όλη μέρα στην κοπέλα μου.Αυτός δλδ λίγη τσίπα να πληρώσει μιά έξοδο ή να πάρει κάτι απο το σούπερ μάρκετ δεν έχει?πρόσεχε πολύ ποιούς βάζεις στην ζωή σου.
Scroll to top icon