ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.10.2015 | 21:09

η πρωην ξαναχτυπα

ειναι η 2η φορα στον μηνα που η πρωην του στελνει μηνυμα, για να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη η πρωην εχει μπερδευτει πολυ στην σχεση μου του στελνει μηνυμα δεν απαντα περνω προτοβουλια εγω της στελνω στο φβ και της λεω μην του ξαναστειλεις με αγνοει και του στελνει ερωτικη εξομολογηση δεν απαντα και τωρα παλι ενα ωραιο βραδυ εφερε την κιθαρα του να μου τραγουδισει και μολις παμε να ξαπλωσουμε στελνει μηνυμα αυτη, αυτος το σβηνει αλλα απο τυψεις μετα μου το ειπε , του εστειλε σαγαπω αυτος της απαντησε μην με ξαναενοχλησεις ειμαι με την κοπελα μου. εχω απελπιστει και δεν ξερω τι να κανω
5
 
 
 
 
σχόλια
To να ξεκατινιάζεσαι με το αγόρι σου είναι βούτυρο στο ψωμί της! Ο δικός σου μοιάζει να της το έχει κόψει (θα βαρεθεί κι εκείνη κάποια στιγμη που θα πάει). Μην τον κάνεις να το ξανασκεφτεί με το πρήξιμο. Φιλική συμβουλή.
Απ' ότι αντιλαμβάνομαι, αυτός δεν φαίνεται να έχει κάνει κάτι οπότε τι τρωγεσαι; Αυτές οι υστερίες δεν οδηγούν σε καλό. Χαλάρωσε λοιπόν!Και για όνομα, μην τον καταδυναστεύεις! Τι θα πει πήρα πρωτοβουλία και της απάντησα εγω; Στόμα δεν έχει να της πει ή χεράκια να της το γράψει;Ενημερωτικά, υπάρχουν και οι τελείες οι οποίες θα μας βοηθούσαν πολύ να διαβάσουμε.
Εγώ θα σου έλεγα χαλάρωσε και καθήστε μαζί και σπάστε πλάκα. Μην της κάνεις τη χάρη και τσακώνεσαι για πάρτη της. Αν πάλι χαλιέσαι τόσο πολύ απλά να συνεννοηθείτε και να μην της απαντάει καν ότι και να του στέλνει ε κάποια στιγμή θα βαρεθεί να στέλνει. Λάθος σου πάντως που της έστειλες της έδωσες θάρρος.
Σαν να λεμε αυτος ψιλοχεστηκε,ισως νιωθει και λιγο σαν τροπαιο που τον διεκδικουν 2 γκομενες,αλλα εσυ εισαι η απελπισμενη κι αυτη που καιγεται και ξεκατινιαστηκε κι εστειλε και μηνυμα στο φβ, λες και απειλουσε μια γκομενα το ανηλικο αγορακι της.Κοπελια, ξυπνα.ΜΗΝ ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ!!!Αστον να τακτοποιησει τα θέματά του μονος του,σαν αντρας.Δεν εισαι η μαμα του,ουτε η κηδεμονας του, εισαι η κοπελα του!
Scroll to top icon