ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2015 | 18:24

Ελληνες

Δεν μας καταλαβαινω ρε σεις εμας τους Ελληνες σε καποια πραγματα... Απο την μια μας κραζουμε γιατι ειμαστε τριτοκοσμικη χωρα, ειμαστε πισω, λειπουν καινουργια πραγματα, ειμαστε βλαχοι, οπισθδρομικοι κλπ, αλλα απο την αλλη οταν μαγαζια οπως bars και εστιατορια κανουν πρωτοποριακα πραγματα η οταν γενικα ερχεται κατι καινουργιο το κραζουμε λεγοντας ηλιθιοτητες οπως "ειχανε και στο χωριο τους κινοα;" (δινω ενα παραδειγμα απο τα πολλα). Αυτο οχι μονο σε ειδη φαγητου και ποτου, αλλα και σε μαγαζια με ρουχα, καλλυντικα, οποιοδηποτε προιον η υπηρεσια που αποτελει κατι καινοτομο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Kοίτα κατά την γνώμη μου δεν θα μας κάνει λιγότερο βλάχους η ενσωμάτωση του κινόα ή του chia στη ζωή μας .Καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά η καινοτομία κατά τη γνώμη μου δεν θα πρέπει να αφορά επιτηδευμένες lifestylιες θα πρέπει να σχετίζονται με καινοτομίες όπως πχ πράσινη ενέργεια που θεωρώ ότι εκεί ναι θα έχει ένα αποτέλεσμα στη ζωή μας .Τώρα αν λές πχ για τα καλλυντικά ότι θα πρέπει να απαγορευτούν τα πειράματα σε ζώα τότε μαζί σου .Ξέρεις πολλές φορές και έχεις δίκιο σε αυτό που λες ,είμαστε καχύποπτοι σε κάτι νέο είτε ιδέα είτε προιον και αυτό γιατί ίσως έχουμε συνηθίσει σε κάτι και η συνήθεια όπως ξέρεις δύσκολα κόβεται όμως όπως και να χει για να υιοθετήσουμε κάτι σαν συνήθεια όσο και καινοτόμο να είναι πρέπει και να μας ταιριάζει .
Scroll to top icon