ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2013 | 12:52

ΕΡΩΤΑΣ...ΥΠΑΡΧΕΙ?

Μετα από 2 πανωμοιοτυπες συνεχομενες ερωτικες απογοητευσεις αναρωτιεμαι αν θα ερθει η στιγμη που θα νιωσω τον απολυτο και με ανταποκριση ερωτα!!!ειμαι πλεον 31,με ελαχιστες κοινωνικες συναναστροφες και...μονη!!!δεν ψαχνομαι αν ετσι ακουγεται..ποτε δεν ψαχνομουν!ισα-ισα,ειχα παρεες φιλους,ημουν πολυ κοινωνικη και ειχα πολλες κατακτησεις αλλα δεν ...ερωτευομουν!και πολυ δυσκολα εκανα οτιδηποτε...τα 3 τελ.χρονια ομως εχω βιωσει τον ερωτα και τη μαγεια αλλα σε στιγμες,στα κλεφτα...και οχι οτι δεν υπηρχε ανταποκριση,αλλα κανεις απο τους 2 δεν ηθελε σχεση απο μενα!και οι 2 με κυνηγησαν τρελα,εφευγαν και ξαναγυριζαν οσο κ αν εκλεινα την πορτα..ακομα και οταν πηγαν παρακατω με αλλη κοπελα..προφανως και εκανα λαθη!!!αλλα δεν ξερω τι ηταν αυτο που τους εκανε να μην θελουν σχεση,αλλα να γυρνανε ξανα και ξανα...ακομα και τωρα δεν ψαχνομαι να φταιξω ξανα την ζωη μου ή εστω να γνωρισω νεους ανθρωπους...αυτο που με φοβιζει ομως ειναι οτι βλεπω φιλες μου που ειναι κουκλαρες,εχουν κοινωνικη ζωη,βγαινουν,χρυσα κοριτσια και θελουν και αναζητουν σχεση αλλα..μονες...!!!δεν ειναι ευκολο να βρεθει ο αντρας των ονειρων...τωρα που εχω αρχισει να το συνειδητοποιω στοιχειωνει το μυαλο μου!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Ο άντρας των ονείρων μπορεί να βρεθεί μια χαρά στα όνειρα σου. Τώρα αν θέλεις έναν άντρα εκτός ονείρων αλλά που να μπορείς να κάνεις όνειρα μαζί του, βρες τα με τον εαυτό σου και θα σε βρει κι εσένα ο άντρας που ζητάς.
Scroll to top icon